Alkoholról lelehet így állni?
Évek óta rendszeresen iszok. Kezdtem gyengébbel,likőrökkel,utána jött a bor,2-3 éve pálinka,whyskey,konyak,rum.Soha nem magában ittam,mindig kevertem,cola,gyümölcslé,kv vagy akár víz is.
Most ott tartok,heti 2,3üveg 7dcl-es fogy el.De már átfordult,nem tolerálom,már egy deci kiüt,aludnom kell tőle. Ráadásul érzem,nyilallgat szerintem a májaba.
Leakarok állni,de nem akarok segítséget kérni,környezetem nem tudja.
Kérdésem,napi cökkentéssel ,elvonási tünetek nélkül sikerülhet-e? Nem akarok hallucinálni,ettől félek a legjobban és ezért úgy akarom megoldani per pillanat,1dcl beosztok naponta.Ezt vagy két hétig,utána lejjebb viszem az "adagot".Valami gyógyszer,tea ,vitamin,ami segíthet?
Megoldható ez így szerintetek?Normális válaszokat várok,köszönöm.
12.Én megtudom állni,itt van volt tegnap is az ital,de nem ittam és nem is kívántam.Ilyenkor reggel majd kiöntök 1-1 dcl és azt osztom be./A tegnapiból is maradt/ Reggel öntök a kávémba egy-egy kortyot,sztem 3cl sincs.Remélem ez így hatásos lesz.Én úgy gondolom,ha itt van előttem és ihatnék,de megtudom állni,az már fél siker.
Talán annyi szerencsém van,hogy nem natúr ittam soha,és talán így annyira nem rombolta szét a szervezetem.
Tudom,nagy hiba volt rászokni,de már ez van!
Szép napot.Neked csokimenteset,nekem piamenteset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!