Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholról lelehet így állni?

Alkoholról lelehet így állni?

Figyelt kérdés

Évek óta rendszeresen iszok. Kezdtem gyengébbel,likőrökkel,utána jött a bor,2-3 éve pálinka,whyskey,konyak,rum.Soha nem magában ittam,mindig kevertem,cola,gyümölcslé,kv vagy akár víz is.

Most ott tartok,heti 2,3üveg 7dcl-es fogy el.De már átfordult,nem tolerálom,már egy deci kiüt,aludnom kell tőle. Ráadásul érzem,nyilallgat szerintem a májaba.

Leakarok állni,de nem akarok segítséget kérni,környezetem nem tudja.

Kérdésem,napi cökkentéssel ,elvonási tünetek nélkül sikerülhet-e? Nem akarok hallucinálni,ettől félek a legjobban és ezért úgy akarom megoldani per pillanat,1dcl beosztok naponta.Ezt vagy két hétig,utána lejjebb viszem az "adagot".Valami gyógyszer,tea ,vitamin,ami segíthet?

Megoldható ez így szerintetek?Normális válaszokat várok,köszönöm.

2016. aug. 23. 14:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Bízom magamban és akarom!
2016. aug. 24. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más válik be. Ha tudod tartani, amit elképzeltél, akkor jó. Én ugyan nem iszom, de édességfüggő vagyok, abból kiindulva biztos vagyok benne, hogy nekem így nem menne, ha ott lenne a kezemben, nem tudnám megállni, nekem csak az működne, hogy a közelemből is eltakarítok minden alkoholt, az édességeknél is csak az vált be, hogy nincs otthon.
2016. aug. 24. 10:18
 13/22 A kérdező kommentje:

12.Én megtudom állni,itt van volt tegnap is az ital,de nem ittam és nem is kívántam.Ilyenkor reggel majd kiöntök 1-1 dcl és azt osztom be./A tegnapiból is maradt/ Reggel öntök a kávémba egy-egy kortyot,sztem 3cl sincs.Remélem ez így hatásos lesz.Én úgy gondolom,ha itt van előttem és ihatnék,de megtudom állni,az már fél siker.

Talán annyi szerencsém van,hogy nem natúr ittam soha,és talán így annyira nem rombolta szét a szervezetem.

Tudom,nagy hiba volt rászokni,de már ez van!

Szép napot.Neked csokimenteset,nekem piamenteset!

2016. aug. 24. 10:27
 14/22 anonim ***** válasza:
A vitaminokat ne felejtsd el, és sportolj vmit ! Legyen egy új cél az életedben és arra koncentrálj.
2016. aug. 24. 10:44
 15/22 A kérdező kommentje:
14. Ez a Lenkei vagy testépítő vitamin hol szerezhető be? Konkrétan tudsz név szerint ajánlni valamit? Elfelejtettem írni,nő vagyok és kb 55kg.Enni ettem eddig is,azzal nincs baj és gyümölcsöket,C vitamint kapkodtam befelé.
2016. aug. 24. 10:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Testépítő boltban kapsz jó vitamint, máriatövis tea (bio Bolt)B vitamin komplex gyógyszertâr, ha görcsölsz Mg+Ca, próbálj szaunázni, és sporttal sokat izzadni, hamar kitisztulnak a méreganyagok ...
2016. aug. 24. 11:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm szépen a jó tanácsokat!
2016. aug. 24. 11:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne rettegj a tünetektől, mert annál rosszabb. Nem lesz kellemes érzés az elvonástól szenvedni, az biztos. De ha minden nap iszol, akkor minden másnap tapasztalod az elvonási tüneteket is, úgyhogy semmi újat nem fogsz érzékelni, annyi lesz a különbség, hogy most nem "gyógyíthatod" a problémát újabb adag alkohollal. Kb. 3 hétig tart, de egyre könnyebb. A 10. nap környékén szokott lenni egy nagy visszaesés, azt a legnehezebb kibírni.
2016. aug. 25. 13:06
 19/22 A kérdező kommentje:
18.Értem,köszönöm.
2016. aug. 25. 23:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy vagy időközönként ;)
2016. aug. 26. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!