Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni, mi lehet a...

Nem tudok aludni, mi lehet a baj? És hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napjaim így néznek ki: pénteken éjszaka semmit nem tudtam aludni, szombat reggel sikerült 7 órától fél11-ig egy picit. Aztán persze egész nap hulla fáradt voltam, de este megint nem tudtam elaludni, csak éjszaka 3-4től reggel 8ig. Most éjszaka megint egy szemhunyásnyit sem aludtam, de az a furcsa hogy most ennek ellenére nem is érzem magam fáradtnak.

Magne b6ot már próbáltam, nem segített. 17 éves lány vagyok a nyári szünet kellős közepén tehát egyáltalán nem is stresszelek, minden oké.

Eddig nagyon nagy alvó voltam, napi 10órát is képes voltam aludni, azért nem értem hogy most mi történik.

Valaki tudna segíteni?

2016. aug. 1. 06:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg lefárasztani magad. Sportolj,biciklizz meg ami jól esik csak terheld le magad fizikálisan.
2016. aug. 1. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ki vagy pihenve szerintem. Sportolj valamit, és este tegyél hatalmas sétát, ez segíteni fog.
2016. aug. 1. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Értrem, köszi!

A vérnyomásom nagyon alacson (90valamennyi/60valamennyi) szokott lenni. Ez is közrejátszhat a dologban?

2016. aug. 1. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!