Folyton öklendeznem kell! Miért? Nem tudok aludni se tőle
Figyelt kérdés
2 napja olyan minyha lenne valami a torkomban és öklendeznem is kell, ha ràiszok egy idõre jobb lesz, Nagyom hajlamos vagyok pànikrohamokra meg ilyenekre, sokat stresszelek, apàm szerint emiatt lehet, szerintetek?2016. júl. 16. 04:20
1/6 anonim válasza:
Be is van gyulladva a torkod?Lehet,hogy hátsó garatfolyásod van vagy megduzzadtak a manduláid.Nincs megnagyobbodva a nyelvcsapod?Mert ha ingerli a nyelvgyököt,az okozhat öklendezést.Látatlanba csak tippelni lehet,mutass képet a torkodról.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, egyàltalàn nem fàj.
Viszont én màr jobban aggödom amiatt hogy nem aludtam egy percet sem...
2016. júl. 16. 05:50
3/6 anonim válasza:
Az nem gond,ha egy éjszaka nem alszol,majd bepótolod.Hány éves vagy,fiú vagy lány?Miért stresszelsz?
4/6 A kérdező kommentje:
20 éves fiú vagyok
Igazàból minden miatt ami miatt csak lehet...
Àltalàban szorongok mindentõl, agorafóbiàs és hypochonder vagyok, ezeket mind olyan rossz leírni...
Most elmult az öklendezés és amiatt paràzok, hogy nem aludtam semmit és valószínüleg ma màr nem is fogok..
2016. júl. 16. 06:33
5/6 anonim válasza:
A stressz,idegeskedés sok kellemetlenséget tud okozni.Az alvás miatt ne izgulj,következő éjszaka fogsz aludni.
6/6 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is. Nagyon valószínű, hogy a stressztől van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!