Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon pattanásos az arcom és...

Nagyon pattanásos az arcom és a hátam is folyton tele van, valami tanács?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Nagyon pattanásos az arcom és a hátam is , nem tudom mit tegyek már sok krémet tonikot vettem de semmitől sem múlik próbáltam cikória kávéval lemosni a testemet meg sok más bió dologgal de semmi haszna . El fognak mulni ?Vagy lehet azért is mert nem vérzek rendesen? csak minden 2-3 hónapban jön meg ...nem igazán eszek zsiros ételeket , sőt ... elég sovány vagyok 163 cm 41 kg , lehet kesőnérő tipus vagyok ? Tudtok adni valami tanácsot kérlek? Szeretnék menni strandra de nagyon nem szép!!! :( előre köszi.

2016. júl. 13. 17:17
 1/7 anonim válasza:
Ha a mensid is rendszertelen akkor lehet hormonális probléma. Menj el nőgyógyászhoz sztem, lehet felír fogamzásgátlót. csak 1 tipp.
2016. júl. 13. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót??? Nincs nemi életem :P
2016. júl. 13. 17:37
 3/7 anonim válasza:
az lehet viszont attól beáll a mensid :)
2016. júl. 13. 17:57
 4/7 anonim válasza:
meg egy pár fajtáról azt mondják, h szebb lesz tőle a bőr.
2016. júl. 13. 17:58
 5/7 anonim válasza:
nem mondom, hogy ez a megoldás, mert elég fiatal vagy, de szokták ezt is csinálni. Biztos ami biztos kérdezz meg egy orvost.
2016. júl. 13. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ide endokrinológus kell, ő megnézi a hormonjaidat és rendbe teszi őket, de magától is csökkennie kell hisz javában benne vagy a pubertásban. A fogamzásgátló csak elfedi az egészet és csinál egy mesterséges vérzést abbahagyod és visszatér a gond. Nőgyógyász ehhez sajnos nem ért. Velem is ez volt. Bőrgyógyászaton voltál már amúgy?

Mióta menstruálsz amúgy?

2016. júl. 14. 13:50
 7/7 A kérdező kommentje:
hát már egy és fél éve de igy össze vissza .... van mikor megjön van mikor nem . Van amikor 2 hónapig semmi és egyszercsak megindul de akkor nagyon sok jön szinte minden 2 órában kell cserélnem a betétet .
2016. júl. 15. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!