Csak két órát tudok aludni minden nap?
Ebben a hónapban diákmelóztam egy gyárban 3 szakban mert tegnap felvettek egyetemre ( hurrááááá :DD :)) ) és kell a pénz.
18 napon keresztül csak éjszakáztam és nagyon megviselt szerintem. Nem igazán tudok 2-4 óránál többet aludni. Ma is lefeküdtem éjfélkor és 4:45kor már fent voltam. Sőt 2kor is felteltem de ráerőszakoltam magamra az alvást mert ez nem normális...és az a legdurvább hogy 2kor úgy kelek hogy kipihentnek érzem magam viszont dél fele meg beüt az álmosság.
Mit tegyek?
20/L
Ne aludj egy éjszaka egyáltalán, majd másnap feküdj le olyan időben, amelyre vissza szeretnél állni.
Ez az egyik módszer.
Másik, hogy minden nap feküdj le előbbb, míg a kívánt időt el nem éred.
Visszaállásban a bio-melatonin szedése segíthet (hogy éjjel ne ébredj fel), ill. hogy hamarabb átvészeld ezt az időszakot.
De tegnap is ezt csináltam.
Olyan szinten álmos voltam mert tegnap éjjel is felkeltem 3kor és onnantól nem aludtam. Egész nap eltudtam volna aludni, de 2kor megint felkeltem....
és már megint 4:45 óta fent vagyok mikor aludhatnék még.
Nagyon rosszul vagyok.
Hanyingerem van es szedulok is.. bent a varosban.
Mi a rak lehet ez!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!