Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét után hajhullás?

Mandulaműtét után hajhullás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 7hónapja vették ki a mandulámat. Tök jól vagyok azóta, egy dolgot leszámítva. Azóta csomóban hullik a hajam. Dús félhosszú vastagszállú hajam volt, most pedig ritka elvékonyodott. Voltam bőrgyógyásznál alpicort hajszeszt kaptam plusz vas tablettát. A vasat nem tudtam szedni mert túlságosan megemelte a véremben a vas szintet, és nagyon rosszúl lettem tőle. Két hónapja használom a hajszeszt de semmi eredménye. Minden hajmosás maga a pokol, mikor látom hogy mennyi hullik ki ez ugyanígy van fésülködésnél is. Elől a halántéknál már szemmel látható a kopaszodás. Valakinek valami ötlete? Köszönöm előre is!
2016. júl. 13. 16:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehetséges ilyen, de ha fél év alatt nem múlik el, jobb elmenni másik orvoshoz is. Saját tapasztalat alapján a hajszeszek stb semmit nem használnak.
2016. júl. 20. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!