Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét után mikor múlik...

Mandulaműtét után mikor múlik el a hajhullás?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hete volt mandulaműtétem krónikus mandulagyulladás miatt (gennyes, heges, megnagyobbodott mandulák). 1 éve mászkálok orvostól orvosig a hajhullásom miatt, a fele kihullott, rettenetesen kivagyok miatta. Kb. a mandulaműtét utáni 3. héten vettem észre, hogy kicsit mintha kevesebb hajam hullana, viszont tegnap és ma megint több jön ki. Nem értem... Akkor mégsem a mandula miatt hullik? Vagy több idő kell? Valaki, aki volt hasonló helyzetben, tudna tanácsot adni? Az összes bajomat kikezelték, igen, voltam vashiányos, de nagyon szigorúan ellenőrizték és rendbejött, enyhe autoimmun pajzsmirigy alulműködésem van, arra június óta szedek gyógyszert, teljesen rendben vagyok, tünetmentes, jó eredményekkel... Ciklusom is OK. A fejbőröm problémás, de a kezelések ellenére sem szűnt meg a hajhullás. (24 éves vagyok és lány)

2016. jan. 1. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Én kb fél év után vettem észre hogy jóval kevesebb hullik és jöttek babahajak :-)
2016. jan. 1. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, akkor még van remény :) babahajaim nekem is vannak, elég sok (bár a hajhullásom alatt végig nőttek valamilyen mértékben)
2016. jan. 1. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
helyzetjelentés: 2,5 hónapja volt a műtétem és már alig hullik a hajam (azt hiszem, ez már normális mértékű). Egyértelműen a mandulaműtét oldotta meg :)
2016. febr. 23. 21:25
 4/5 anonim válasza:
Szia!Azóta visszasűrűsödött a hajad?Nekem is hullik 2éve és semmit nem találnak!Nagyon kivagyok miatta😢
2017. nov. 1. 16:21
 5/5 A kérdező kommentje:

nem sűrűsödött, sajnos a legrosszabb eset jutott nekem

pajzsmirigy miatt csomókban hullik, és sok a férfi hormonom is mellékvese probléma miatt (ezért nem nő vissza)

most bevezettem néhány változást (táplálkozás, gyógyszerek), meglátjuk mi lesz pár hónap múlva

2018. máj. 23. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!