Az normális dolog hogy 15f évesen is vannak "baleseteim"? Ezalatt azt értem hogy bekakilok néha spontám. Csak azt veszem észre hogy már kakilok is be. Mitől lehet? Mostanában félek, és pelenkát kezdtem hordani.
"Egyenlőre nem nagyon érdekel"
Magyarul te jó érzed magad mikor pelusba vagy és besz*rsz?:DDDD
Anyukádék mit szólnak egyébként ehhez?!:D
Gondolom nem TB-alapon kapod a pelust.. Szóval fizetsz érte havi 10 ezret kb és nem érdekel?:D
Egy majd fél millió forintos vizsgálatot nem végeznek rajtad, ameddig a legalapvetőbben nem végezték el, lehetsz te az atyaúristen is:D
Nem is koptatom tovább a billentyűzetet, nem ér annyit, inkább elmegyek budira, mert én érzem, amikor kell:D
140-es IQ-val kéne lenni annyi sütnivalódnak, hogy ha ilyen problémával küzdesz akkor fogod magad és elfáradsz az orvoshoz, mert ilyen okosan tudni kéne, hogy a orvosnak ez a hivatása, ezért tanult évekig. Neked biztos nincs ennyi IQ-d, ne is takarózz ezzel. Húzd nyugodtan, ameddig akarod de neked lesz szar (már bocsanat a kifejezésért)
Egyébként egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez egy kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!