Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális dolog hogy 15f...

Az normális dolog hogy 15f évesen is vannak "baleseteim"? Ezalatt azt értem hogy bekakilok néha spontám. Csak azt veszem észre hogy már kakilok is be. Mitől lehet? Mostanában félek, és pelenkát kezdtem hordani.

Figyelt kérdés
egész gyerekkoromban ez volt, majd abbamaradt 3 évre és most újra előjött. ahogy serdültem abbamaradt de most visszatért. pelust szoktam viselni ami nagyon nem jó, mert tesire az öltözést meg kell oldnom. eddig sikerült, de volt h sima gatyámban tesiztem mert nem jött össze. mitől lehet? kinőhetem? NEM HASMENÉS SIMA KAKKI!
2016. ápr. 21. 20:38
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
még jó hogy itt vagy hogy eldöntsd kért kár és kiért nem...
2016. ápr. 26. 17:41
 32/40 anonim ***** válasza:
95%

"Egyenlőre nem nagyon érdekel"

Magyarul te jó érzed magad mikor pelusba vagy és besz*rsz?:DDDD

2016. ápr. 26. 18:14
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádék mit szólnak egyébként ehhez?!:D

Gondolom nem TB-alapon kapod a pelust.. Szóval fizetsz érte havi 10 ezret kb és nem érdekel?:D

2016. ápr. 26. 18:16
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Annyiszor példálózol az MR-rel, de ahogy látszik még oda sem sikerült elmenni.
2016. ápr. 26. 22:08
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert még sem csinálták volna, a legdrágább vizsgálatok egyike, elsőnek elküldenèk uh-ra, aztán tükrözèsre, ès ha az nem mutat semmit, akkor mr. A kis Sheldon Coopert orvos mèg nem látta, akkor nem lenne olyan nagy a szája :)
2016. ápr. 27. 12:25
 36/40 A kérdező kommentje:
nm lenne nagy szám, csak ha sérti a jogimat akkor szólok a betegjogi képviselőnek. anyukám a nagymamám esetében meglépte, amikor nem akarták ellátni mert a mamám saját felelősségre távozott. Na, az az orvos már nem dolgozik ott. am ha nem akarok tükrözést akkor is kötelező felajánlani mást. Nem értitek????
2016. ápr. 27. 12:38
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy majd fél millió forintos vizsgálatot nem végeznek rajtad, ameddig a legalapvetőbben nem végezték el, lehetsz te az atyaúristen is:D

Nem is koptatom tovább a billentyűzetet, nem ér annyit, inkább elmegyek budira, mert én érzem, amikor kell:D

2016. ápr. 27. 15:26
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

140-es IQ-val kéne lenni annyi sütnivalódnak, hogy ha ilyen problémával küzdesz akkor fogod magad és elfáradsz az orvoshoz, mert ilyen okosan tudni kéne, hogy a orvosnak ez a hivatása, ezért tanult évekig. Neked biztos nincs ennyi IQ-d, ne is takarózz ezzel. Húzd nyugodtan, ameddig akarod de neked lesz szar (már bocsanat a kifejezésért)

Egyébként egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez egy kamu kérdés.

2016. ápr. 27. 18:31
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Gerincvelői trauma, agyi katasztrófa, sclerosis multiplex, izomgyengeség, daganatok, gyógyszer pl nyugtató, depresszió, stb.
2016. máj. 3. 22:38
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Édes kis tündérvirág,ha kell a tükrözés,hogy meg tudják mi a baj,akkor kell.Ez nem választás kérdése,egyébként sem vészes,ennyi idősen lehetnél már okosabb,kevésbé felelőtlen. :)
2017. nov. 18. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!