Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez mi lehet?...

Szerintetek ez mi lehet? normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Nemrég zuhanyoztam és a bal herémnél kitapintottam egy ilyen vastag csőszerű valamit viszont a másik oldalt nem tudom kitapintani meg a bal herém nagyobb is mint a másik

sztetek van valami bajom?

2014. máj. 28. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy herevisszér? Szerintem nézesd meg orvossal!
2014. máj. 28. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
kemény vagy puha?
2014. máj. 28. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Kitapintottad az ondó vezetéket.A másiknál meg nem sikerült,nem vagy te urológus nagy gyakorlattal .Nem írtad a korod,de biztosra venném közel 4 x vagyok idősebb nálad A hereék nem egyformák,általában a bal nagyobb is .Nekem még egyszer sem sem sikerült ez .
2014. máj. 28. 15:58
 4/4 szamo77db ***** válasza:
Nem tudom, hogy amit kitapintottál, mi lehet. Az viszont teljesen normális, hogy a bal heréd nagyobb. Általában így szokott lenni. De előfordul fordítva is. Nekem pl. a jobb oldali a nagyobb. Kicsit olyan ez, mint hogy valaki jobbkezes vagy balkezes. Mindkettő jó. Ha nagyon nyugtalanít, amit tapintottál, menj orvoshoz. Nem tudok jobbat mondani. Találgatni nem akarok, mert azzal csak árthatok. Tévét sem tud javítani mindenki!
2014. máj. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!