Miért állítják azt az orvosok, hogy a smegma teljesen normális dolog?
A szmegma a vizeletből és izzatságból keletkezik, ahogy bepállik a fityma alatt. Lehet hogy jobban izzad, vagy többet iszik, ezáltal többet vizel.
Megoldás lehet például, ha a fitymáját megpróbálja hátrahúzva tartani, így nem tud bepállni. Én anno 3 évig hátrahúzva tartottam, aztán körülmetéltettem magam (nem a túró volt az elsődleges oka :) )
A következőt írom a 4 nek és neked is .
A szmegma a makk pereme alatt lévő faggyúmirigyek terméke.
Feladata,hogy védje a makkot a kiszáradás ellen .Ezért mondta a doki ,hogy normális ez .Hogy kinek mennyire termelődik ez,egyénenként váltózó,mit sok minden .
Ez mellett a legfontosabb a napi tisztán tartás .
Aki nem fordit kellő időt rá,annak szagos lesz,és még gyulladást is okozhat .
Bocs, de én férfi vagyok, a tapasztalataim köszönő viszonyban sincsenek azzal, hogy "minden doki szerint" mi van.
De pontosítok: Minden doki szerint természetes a szmegma termelődése (és itt jön a KULCS, a mondat folytatása: ) ha nem tartják megfelelően tisztán a nemi szervet. Azért is írtam a lögybölést, mert gondolom nem megmossa, mint pla kezét, hanem csak csurgatja rá a vizet és lögyböli, esetleg nem törli szárazra. Ez mondjuk hihető is, ha sír a makkérzékenység miatt. Nyilván az érzékeny makkjába nem fog beletörölni szivaccsal és száraz törülközővel.
Amúgy nem feltétlen lesz 25 dekás kockatúró ha egyszer-egyszer nem mosod meg valamiért. Feltéve ha amúgy rendszeres a tisztálkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!