Az normális dolog hogy 15f évesen is vannak "baleseteim"? Ezalatt azt értem hogy bekakilok néha spontám. Csak azt veszem észre hogy már kakilok is be. Mitől lehet? Mostanában félek, és pelenkát kezdtem hordani.
A kalici nem okoz spontán székletürítést.
Nincs hasmenésed, nincs benne vér, de daganat okozhatja, ezért az a minimum, hogy csinálnak egy tükrözést.
Ennyi dolog állhat a hátterében, én nekikezdenék kivizsgáltatni.
Ha nem zavar annyira, hogy pelenkát kell hordanod 15 évesen és spontán bekakilsz, akkor ne menj el tükrözésre. A te döntésed... Majd ha jobban fog zavarni, biztos elmész.
Egyébként az ultrahang nem nagyon mutatja ki a daganatot, de szerintem ezt nem daganat okozza. Tény, hogy egy ilyen problémának lehet testi és lelki oka is, és egyszerűbb lenne először a testi okokat felderíteni és ha nincsenek, akkor ezt az opciót kizárni. De ha te semmiképen nem akarsz tükrözésre menni, akkor a probléma felderítése érdekében kezdj el a lelki okaira rájönni.
Egyébként pszichésen megterhelő események szoktak ilyet okozni, magadban gondold át hogy milyen rossz dolgok történtek veled és hogy van-e összefüggés közöttük és a beszékelés között. Ajánlom menj el pszichológushoz.
MR mindent kimutat csak úgy mondom. A nagymamámnak kompletten az ereit felderítették vele, sőt mindent... tehát ha valamire akkor arra elmegyek de az fix hogy tükrözésre nem megyek el... de látom te sem érted :(
Lelki okok:
talán hogy hajtanom kell a tovább tanulásért? lehet ez? aspergeres vagyok és nagyon nehéz az új iskola és nagyon nem tudok beilleszkedni, néha már gyomorgörcsben megyek be a sok 90-100 as IQ val rendelkező ember szabású közé. én nekem 140 van. lehet ez a bajom? azon gondolkodom hogy magántanulóvá fogom magam tenni, bár az igazgató hallani sem akar róla, szerintem a törvények mellettem állnának...
Egyáltalán nem normális az,hogy 15 évesen össze*rod magad..
Ha barátnőd lesz akkor mit mondasz neki mikor levetkőztök? Bocsi csak pelusba dugok vagy mi?:D
Feldugnak a seggedbe egy eszközt,amit naponta kb 3 millió embernél használnak és mind túléli.
Egyszeri eset,jobb egy délelőtt elvégezni ezt a vizsgálatot mint életed végéig besz*rni napi 3x..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!