Az normális dolog hogy 15f évesen is vannak "baleseteim"? Ezalatt azt értem hogy bekakilok néha spontám. Csak azt veszem észre hogy már kakilok is be. Mitől lehet? Mostanában félek, és pelenkát kezdtem hordani.
Még annyival kiegészíteném az előző válaszom,hogy engem nem érdekel hogy te mikor f*sod magad össze. De neked oltári kínos lesz ez.Meglátja valaki/megérzik a szagot/Strand/Bulizás/Barátnő stb..
El kell menned a háziorvoshoz és ő majd intézi. Ha nem mész el a vizsgálatra azzal nem velünk tolsz ki,mert minket nem különösebben érit hogy te besz*rsz.
De mint mondtam ez nagyon kínos lesz neked.
Hát ez nem igaz.... Vattapamacs került az agyatokba? megmondtam hogy NEM lesz ilyen vizsgálat. amúgy MR mindent kimutat és mellesleg egyáltalán nem biztos h egyáltalán ezt javasolnák amin rugóztok. azt sem tudom miért tépem itt a számat, nincs túl sok IQ azon az oldalon, ha még azt sem tudjátok felfogni hogy NEM. pedig ez egyszerű. Jah, és nem érdekelnek a lányok, egyáltalán nem vonzanak.
"eldugnak a seggedbe egy eszközt,amit naponta kb 3 millió embernél használnak és mind túléli. "
Nah, dugják fel a te seggedbe, az enyémbe ugyan nem fogják...
Mondom, hogy keress olyan kórházat, ahol elvégzik lenyelhető kamerával, ne ezen pattogj már, valahogyan ki kell zárni a testi okot, az MR nem mutatja meg, hogy valahol van e gyulladás, polip, kisebb daganat, elváltozás, bármi. Ha kimutatná, szerinted végeznének ilyen vizsgálatokat mellette? Hát bizony nem.
Lenyelsz egy kis kapszulát, végigmegy az emésztőrendszereden, amiből semmit nem érzel és végig lehet nézni, van e valahol elváltozás, semmit nem érzel az egészből.
Jolvan látom te ilyen menő gyerek vagy. Elsőre Azthittem csak egy beszari 15 éves (kackac)
De mivel 140 IQD van így neked orvoshoz sem kell menned mert ügyes fiú vagy és meggyogyitod magad.
Esetleg ha mégis orvoshoz fordulnal mert megunod hogy a sz.rodba tucsogsz egész nap,akkor ne felejtsd el kiktatni a doktort,hogy milyen vizsgálatok kellenek,miket kell kizarni egyből vizsgálat nélkül.
Elmesz az orvoshoz felvazolja a lehetséges okokat aztán elkuld vizsgálatra.vagy alaveted magad a vizsgalatoknak vagy ülsz a kakiban.
A nemnormalis az,hogy te a másodikat fogod választani. Az a nem normalis
14:55! Ez nem teljesen így megy... Az orvosnak kötelessége tájékoztatnia arról milyen lehetőségeim vannak és ha én visszautasítok egyet attól még a másik lehetséges vizsgálatot is fel kell ajánlania. ha nem tesz így, vagy megtagadja, akkor betegjogi képviselőt kell felkeresni és szépen megbüntetik vagy kirúgják. Amúgy nem tudom mi ez a hangnem, szerintem senki nem beszélt veled így.. Viselkedj már te nagy "felnőtt", te....
Utolsó, nekem nincs prosztata rákom és here rákom sem... Egyenlőre az sem biztos hogy bármi szervi bajom van... amúgy a prosztata daganatot az UH érzékeli... ok, a herémet nem ultra hangozták....
Én azt nem tudom elhinni hogy egy 140 IQS felnőtt ember inkább a napi 3xi beszarat vallasztja ahelyett hogy elmenne orvoshoz....
Miért itt érdeklődsz? Szerinted orvosok Vagyunk?
Nem azt mondtam, mit mutat ki és mit nem, hanem hogy 19 évesen marhára nem kellene ettől meghalnia, de meghalt.
Erre tényleg nem tudok mit mondani, fosd tele a gatyádat akkor naponta 3x, ilyen hozzáállással annyira nem nagy kár érted egyébként sem. A 140es IQ nem minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!