Szerintetek egy ilyen derékszorító segít a gerincferdülésen?
Gyerekkorom óta görbe a hátam, az egyik vállam lejjebb is van a másiknál. Nem kifejezetten púpos vagyok, de azért van aki megjegyzi, és felnőtt fejjel engem is zavar. Gyerekként még jártam gyógytornára, később kondiztam és a hátamra is edzettem, de csak van még mit korrigálni. Aztán lett egy munkahelyem, ahol fel-alá kell rohangálni, aminek az lett a következménye, hogy már kisebb terheléstől, vagy akár egy 20 perces sétától már hátfájdalmaim vannak középtájt. Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy ilyen merevítő mennyire segít?
Tudom, hogy jobb lenne megint gerinctornával foglalkozni, de ha ez a szorító legalább valamennyi egyenes tartást adna, és levenné a terhelést valamennyire, már az is jó lenne. Megéri egy ilyet megvenni?
Vagy orvossal konzultálsz, neked mi lenne a megfelelő, vagy a gyógyászati segédeszközt árusító helyen az eladóval.
Nem utcáról betévedt eladókat alkalmaznak, hanem megfelelő végzettséggel, tudással bírókat.
csak rosszabb lesz, amikor leveszed az övet, mert elgyengülnek az izmok
keress rá itt gerincferdülésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!