Van aki éjjelre pelenkát visel?
Figyelt kérdés
Sajnos az egyik ismerősöm, úgy tűnik erre kényszerül, és nagyon szégyenli. Más is van így? előre is köszi!2016. márc. 15. 21:55
1/31 anonim válasza:
MIért kényszerül erre? Orvosi javaslat, vagy lehet hogy kezelhető, csak nem megy kezeltetni?
2/31 A kérdező kommentje:
egyenlőre nem lehet tudni, lehet hogy csak ideiglenesen kell, és gyógyítható, még nem derült ki:(
2016. márc. 15. 22:18
3/31 anonim válasza:
Vizelet inkontinencia? Nő? Mennyi idős?
4/31 A kérdező kommentje:
nem tudom:( csak ennyit mondott hogy valszeg, hordania kell, de többet nem volt hajlandó elmondani:( igen nő, 15 éves...
2016. márc. 15. 22:48
5/31 A kérdező kommentje:
amúgy köszi, hogy a kérdésre válaszolsz:D
2016. márc. 15. 22:48
6/31 anonim válasza:
én is éjjeli inkontinens vagyok 16/f
7/31 A kérdező kommentje:
6-os: értem, sajnálom:( ne szégyelld magad miatta:) az ismerősömnek is ezt mondom, de sajnos nem igen hallgat rám:(
2016. márc. 17. 20:28
8/31 anonim válasza:
Igen, van. Én születésem óta éjjelre és néha máskor is pelenkát hordok, az inkontinenciám kezelhetetlen 22L. Miért kérdezed ?
10/31 A kérdező kommentje:
8#: nagyon sajnálom:( ne aggódj, szerinrem többen vannak így mint akik írtak...szerinrem a legfontosabb hogy ne szégyeld, mert nem kell:)
9#: hogy mi lesz pontosan, még nem tudom...a probléma éjjeli bevizelés, nappal ritka, egyszerűen csak akkor veszi észre ha folyik. Mint kiderült a baj, hogy az ismerősöm, bal vesélye, konkréta teljesen deformált és me van csúszva a hugyhólyaghoz...valószínő ezt is ez okozza..még megy a huza-vona hogy mi hogy lesz:(
2016. márc. 20. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!