Kisfiamat sajnos körülmetélték, fitymaszükület miatt. Még gyogyul a seb, lehet ilyenkor éjjelre pelenkát adni rá?
Figyelt kérdés
mert sajnos éjjelente bepisil,söt még néha nappal is,mert nem akar pisilni,mert csip neki,és már csak akkor szol amikor késö.2012. jún. 14. 13:37
1/7 anonim válasza:
Persze lehet!Az én fiam 2 éves volt,amikor műtötték és nem volt szobatiszta.Pisi,kaki a pelusba ment.Sűrűn cseréltem,hogy ne ázzon a varrat.
2/7 A kérdező kommentje:
pelusosaknál is végzik?jo tudni.nálatok mi volt a gond ha lehet kérdezni.és hogy viselte a gyerek?
2012. jún. 14. 22:04
3/7 anonim válasza:
jaj írnál nekem bővebben az egészről?
mennyi ideig tartott a műtét? meddig voltatok kórházban? altatták? meddig fáj a műtét után, és lehet neki adni valamit fájdalomcsillapításra?
mi előtte állunk még, 3 éves a kisfiam, még éjszakára pelusos, de már csak a kaka miatt, nem tud bilibe kakilni, ahhoz kell a pelus, ezért nekünk azt mondták, hogy várjuk meg a pelenkás kor végét, nehogy fertőzést kapjon
tegnap írtam ki egy kérdést, mert én úgy félek ettől :(
4/7 anonim válasza:
Nálunk megcsinálták,csak vártuk,hogy betöltse a 2 évet,mert akkor altatták a mi kórházunkban is.Semmi fertőzés nem volt,nagyon szépen gyógyult a seb.Sokszor cseréltem a pelust,hogy ne ázzon a varrat,kamillával mosogattam neki.Fájdalomcsillapítót a kórházban kapott,meg azt hiszem a hazajövetel napján még itthon estére,de nem kellett sokáig adni.A műtét utáni nap jöhettünk haza,akkor az orvos levette a gézt is,itthon már az nem kellett.
5/7 anonim válasza:
Ja!A fiam jól viselte,inkább a félelem volt nagyobb,mint a fájdalom,amikor kamilláztam.
6/7 A kérdező kommentje:
aznap hazajöhettünk mütét napján.kb háromnegyed óra volt a mütét.1 hete történt,és még mindig bevérzik a seb neki, a varrat még nem esett ki.hát mit mondjak,mi elég nehezen viseljük,pisilni is alig akar
2012. jún. 15. 13:47
7/7 A kérdező kommentje:
13-03-astol kérdezném.mennyi idönek kell eltelnie,hogy ugy legyen mint régen,tudjon kinnt pisilni,megfogni a kukaccát,rendesen tisztálkodni,játszoterezni stb.ja és majd strandra mennyi idö után lehet menni,eggyáltalán majd késöbb nem lesz baj a kloros viz neki?
2012. jún. 15. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!