Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek körülmetélték egészségi...

Akinek körülmetélték egészségi okok miatt a kisfiát, azis ugyanugy élhet teljes életet? Nem lesz belöle valami hátránya?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 13:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Nem hiszem, hogy bármi hátránya lenne belőle. A férjemnek szüksége lett volna rá gyerekkorában, már időpontjuk is volt, de az anyukája sok egyébhez hasonlóan ezt is addig-addig halasztgatta, míg végül elsikkadt az egész. Szerencsétlen kedvesem aztán huszonévesen szembesült újból a problémával, amikor gondjai adódtak miatta. Huszonhat éves korában én kísértem el a műtétre, ami után persze no szex, és az első napokban iszonyúan fájt neki, mégis be kellett járnia dolgozni. Kérdem én: nem egyszerűbb lett volna pici korában? Hidd el, senki nem fogja elítélni azért, mert körül van metélve!
2012. máj. 23. 14:01
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

És a zsidó kisfiúknak van valami hátránya?

Csak annyit, hogy zsidó nőknél sokkal ritkább a méhnyakrák, amit összefüggésbe hoznak a körülmetéléssel.

2012. máj. 23. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

A férjemnek is megcsinálták eü okokból baba korában.

Ő nem érzi, hogy hátránya lenne belőle, nekem meg inkább előnyöm van ebből. Való igaz, hogy kisebb a méhnyakrák kockázata, és sokkal tisztábban is lehet így tartani a kukacot.

Egyébként nemcsak a zsidóknál szokás a körülmetélés, hanem számos afrikai országban is, pont azért, mert kevés vizű helyeken így higiénikusabb a fiúknak.

2012. máj. 23. 15:58
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Semmilyen hátránya nem lesz belőle. Én is felnőtt ként estem át mert az anyám féltett, pedig az orvosok többször is javasolták! Gyerekként könnyebben túl van rajta az ember. A gyerekeknek egy hét maximum a kellemetlen, de felnőttként 10 nap, két hét, ameddig a varratok ki nem esnek. Kis gyereknek nincs reggeli merevedése, ami igen kellemetlen ebben az állapotban! Amikor cérnák állnak ki az ember nemesebbik feléből.

Hátrány?!

Szerintem csak előnyöm van belőle!

- Könnyebb tisztán tartani!

- Ellenállóbb a betegségekkel szemben!

- Tovább bírom a szexet, nem két perc és ennyi! Tudok a partneremre figyelni közben, hogy neki is jó legyen.

Ezek szerinted hátrányok? Vagy inkább előnyök????

2012. máj. 23. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy lesz hátránya ! A férjemnek is megvan csinálva gyerekkora óta, mert problémája volt vele.

Engem és másokat előttem se zavart.

Teljesen normális ember lett belőle, kivéve itt ott néhány percet mikor nem normális :-D

2012. máj. 23. 17:20
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne lehetne teljes életet élni? Ha ez valami hátrány lenne, akkor a tengerentúlon nem csinálnák meg rutinból szinte minden fiú gyereknek már a születésekor.
2012. máj. 23. 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Semmi hátránya nem lesz belőle, sőt, szerintem inkább előnyös! Magyarországon még nem annyira elterjedt, mint a világ többi részén, de lassan azért itthon is terjed. Nem kell ettől idegenkedni, szerintem egészséges és jó dolog!
2012. jún. 2. 11:26
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Én is körülmetélt fiu vagyok, és semmi hátránya nincs a dolognak. Illetve nagyobbakat élvezek (állítólag) mint a fitymás srácok. (Ezt lányok mondták.) Az egészségügyis lányok meg egyszerűen imádják ha valaki nem egy koszfészek, hanem ápolt, és ez a dolog szerintem elősegíti a testrész karbantarthatóságát.
2012. jún. 2. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
12%

Én is körülmetélt vagyok. Ahhoz a 5-20%-hoz tartozom, akiknek CSAK problémája lett a körülmetélés miatt.

Gyerekkorban sokat számít, hogy milyen közeg van: nekem probléma volt, hogy szégyelltem, mert több helyen csúfoltak miatta. Ezt a szülők NEM TUDJÁK befolyásolni. Csak, amikor megvan a baj, akkor lehet a gyereket kiemelni, de ez nem szokás. Sok-sok problémám volt gyerekként emiatt :(

Aztán, amikor használni akartam, akkor jött a többi gond. Nagykamaszként vettem észre, hogy foltos, kérges, rossz tapintású a makk és páratartalomtól függően hámlani is szokott. Azóta is.

A varratok közül több megmaradt, ezek lyukak, amikbe megy a kosz, büdös lesz egy idő után, tisztogatni kell - ennyit a higiéniáról :(

A varrás maga nem csak cikkcakkos, hanem kifejezetten feszes is egyik oldalon és ezen sajnos nem tud senki segíteni. Plasztikai sebészek egész serege látta és nem lehet megoldani sehogy.

A nyújtásos technika elvileg működhetne, de veszélyei vannak és ezért még nem nagyon kezdtem bele.

Több nő fogadta negatívan, mint pozitívan, amikor voltak barátnőim. Aki pozitívan fogadta, az is csalódott utána. Nem gondolta volna, hogy az orális szex lehetetlen lesz nálam.

Ismerek SZEMÉLYESEN még olyanokat, akik szintén nem csinálják az orált, mert minek... szintén körülmetéltek...

Szóval, mindent összefoglalva, nekem csak és kizárólag hátrányom volt eddig ebből.

Jelenleg, ha lehetne, minden ingó és ingatlan vagyonomat odaadnám érte, ha előbőröm lehetne.

Ha valaki nem hiszi, járjon utána(m).

2013. jan. 21. 22:56
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem tudom, a párom is körül van metélve, de a világon semmi gond nincs a szexuális életünkkel, sőt :)
2013. jan. 22. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!