Akinek körülmetélték egészségi okok miatt a kisfiát, azis ugyanugy élhet teljes életet? Nem lesz belöle valami hátránya?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 13:52
11/13 anonim válasza:
Irigyelem azokat, akik nem jártak rosszul.
Ezért mondom én azt, hogy nem kell keresni a bajt és nem szabad levágatni se csiklót, se fitymát. Pedig, szebb tud lenni a nő is, ha nem lóg ki iszonyú saláta a két lába közül. Csak hát, civilizációnkban nem szokás ilyenek miatt csonkolni. Vagy meghagyjuk a jogot annak, aki majd felnő és rájön, hogy akarja-e csonkoltatni magát, vagy nem. Így normális...
12/13 anonim válasza:
Utolsó, azért ne keverjük már a dolgokat, az ún. "női körülmetélés" köszönőviszonyban sincs a férfiak körülmetélésével. Szebb lenne a női nemiszerv csikló nélkül??? Hát ööö, fene tudja, viszont utána már nem nagyon lehetne "használni". A fityma egy kicsit más tészta szerintem.
13/13 anonim válasza:
Hát, szerintem meg nagyon is hasonlít. Én mindenesetre örültem volna, ha meghagyják nekem a választás lehetőségét a saját testemet illetően. Remélem, hogy te is meghagyod a gyerekednek majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!