Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvás zavarom van?

Alvás zavarom van?

Figyelt kérdés

Este nem birok elaludni van h 2-3 órakor még forgolodok és 6.40 kor kelek. Hétvégén is van h 1-2 óra körül alszok el és 11-12 kor kelek. Nyáron meg olyan volt h 5 óra körül aludtam el és 11-12 kor keltem.

Mi lehetne a megoldás? Olvasás,torna, agymunka?

Zenét szoktam hallgatni mert legalább nem unatkozok ha már órákon át forgolodok.

2016. márc. 10. 18:30
 1/1 anonim válasza:

Szia! Sportolj valamit (ha van rá lehetőséged), lefekvés előtt olvass. Zenét ne hallgass (tudom nehéz megállni), de a legtöbb zene amit hallgatunk, ahhoz kötődik valami/valaki. Nagyon felpörget szóval ne hallgass zenét. Persze relaxációs zenét hallgathatsz (sőt, ajánlom) mert kikapcsol és már vannak 8-10 órás verziók is. Szóval hajrá, remélem tudtam segíteni.

De ha végképp nem válik be semmi, akkor keress fel egy orvost.

2016. márc. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!