Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Alvás zavarom van, mit tegyek?

Alvás zavarom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egyszerűen fel cseréltem az egész napomat!

Reggelig fent vagyok, mikor el jön a 7-8 óra akkor el álmosodok és el alszom, utána majd csak este fele kelek fel és az a baj h még tudnánk aludni! Tehát ha valaki nem kőlt fel vagy nem kell wc-re mennyek akkor én tovább alszom és ez már ílyesztő! o.O

Mi ez? ....

2015. nov. 5. 17:27
 1/4 anonim válasza:

Ez? Egészségtelen :)

Vissza kéne billenteni. Nekem is volt már ilyen egyetem miatt, de nem ilyen durva. Ez csak egy rossz szokás, vissza kell szokni a jóra. De mivel erőszakból elaludni nem lehet, én kihagytam egy alvást. Hiába vagy rohadt fáradt, nem szabad aludni, csak este 8-10 fele, amikor jónak gondolod, akkor lefeküdni aludni, és menni fog.

De egyszer nem elég. Másnap is muszáj időben aludni menni, és utána is és szerintem legalább egy hétig. Valamit megszokni idő.

Én így csináltam. Nagyon nehéz, mert amikor ébren akarsz lenni álmos vagy, amikor meg lefekszel sokszor nem tudsz elaludni csak forgolódsz, de muszáj, ha vissza akarsz térni a rendes kerékvágásba.

2015. nov. 7. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos építészhallgató vagy, azok szokták felcserélni a nappalt az éjszakával.
2015. nov. 7. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, gondoltam én is erre. :)

Meg is fogadom tanácsod!

2015. nov. 7. 15:30
 4/4 anonim válasza:
Nyugtatózd be magadat fogj meg egy vibrátort told bele a segedbe nyald meg a kecske valagát és mennyél aludni. De lehet megoldja egy aspirint is ki tudja
2015. nov. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!