Lehet, hogy alvás zavarom lenne? (lent)
Figyelt kérdés
Már kb 1 hónapja érzem, hogy valami nincs rendben. Odáig jutottam el, hogy már félek az alvástól. Akármikor leakarok feküdni aludni nem tudok egy jó ideig, előttem vannak képek, és a problémáim amikre nem tudok megoldást találni és döntést hozni. Amikor pedig elaludtam óránként vagy akár félóránként mikor hogy riadok fel,és rettentően rossz a közérzetem. Egész éjjel rosszakat álmodok és van amikor azokra riadok fel, mindig félek a visszaalvástól. Reggel pedig mikor felkelek kimerültnek érzem magam, és egész nap többször is rámtör a kimerültség, fáradtság...2013. aug. 6. 17:12
1/1 anonim válasza:
Ugyan ez a bajom nekem is. Ha kávézol akkor azt vagy el kell felejteni vagy csak reggel/kora délelőtt inni. Hiába mondják az emberek, hogy ha este sportolsz elfáradsz és elnyom az álom...nem igaz. Attól csak felpörgeted magad. Mikor lefekvésre készülj semmin ne idegesítsd fel magad, ne csinálj semmi felesleges testmozgást(jóga is beleértve) esetleg még ihatsz valamilyen teát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!