Miért van az, hogy nem merek liftbe menni? Klausztrofóbiás vagyok?
Voltam ilyen helyzetben
Olaszországban. 4en voltunk egy 1*1 négyzetméteres liftbe..
Én nagyon féltem! Szerencsére fél óra alatt kijutottunk.
Kiderült, hogy előző nap egy másik magyar család is beszorult...
Na én ezóta vagyok klausztrofóbiás. Lifttel is alig merek menni.. Egyedül be nem szállok...
Én még gyerekkoromban egy papírgyűjtés alkalmával ismerkedtem meg a liftbe szorulás élményével. két szint között félúton megállt a lift és se le se fel. :S
Remek volt, aztán azóta is tartok a liftektől, bár néha rákényszerülök, de akkor muszáj kikapcsolnom az agyam....
Szerintem ez elég sokáig elkíséri az embert.
valszeg azért van...sajnos,énis az vagyok,éshát elég rossz.
ha bármilyen szűk térben rosszul érzed magad, úgy érzed az ájulás kerülget,ha belépsz...akk az vagy!
Én is félek a lifttől, mert voltam már többször is beszorulva (szerencsére nem sokáig, de muszáj lifttel járnom minden nap, mert a tizediken lakom. :)
És nincs sok kedvem fel és le gyalogolni a tizedikről. Már az is rossz volt, mikor cserélték a liftet és 4 hétig gyalog jártam, nem tudtam hozzászokni.
Bár jó mozgás lenne. :D
Ui.: De szerencsére ritkán romlik el a lift, kb. 2 éve már nem is volt semmi baj... ne is legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!