Szorult már be valaki liftbe?
Én a koleszliftben rekedtem egyszer... mondjuk ott, ahol én voltam, ez nem volt nagy csoda, amilyen jó minőségű liftjeink voltak :P (a dolog iróniája, hogy kivételesen épp azért nem lépcsőztem, mert sietni akartam... hát nem jött össze)
Olyan 5 percig tartott az egész. A lift egyszercsak megállt két emelet között, nem ment se le, se fel, ajtó se nyílt. Volt ugyan egy szervíz gomb is, amivel lehetett volna hívni a karbantartókat, de a változatosság kedvéért az se működött. Na, akkor feltelefonáltam szobatársamnak (ami szintén kicsit körülményes volt, mert a liftakna sztem árnyékolhatott, mert a vonal szakadozott), aki lement a portára, onnan szóltak a karbantartóknak. Szerencsére csak a számítógépes rendszer állt le, és nem meghibásodott, így csak újraindították és szerencsésen kijutottam :D
kiszabadítlak Pista bá segítek!!
Már úton vagyok!!
Hmmm. Egyszer még fiatalabb koromban (nem olyan régen) udvaroltam egy gyönyörű csajnak. Nem nagyon tudtunk együtt tölteni időt, mert a szülei nagyon szigorúak voltak, maximum vacsorázni vihettem el, de időre haza kellett érni. Menten hozzá, hogy elvigyem vacsorázni, de amikor leért a ház elé, akkor jutott eszébe, hogy az igazolványát fennhagyta. Mondtam neki, hogy felkísérem én is. A szüleivel nem nagyon volt kedvem találkozni, ezt mondtam is neki. Ahogy tartunk fel a hatodikra, egyszer csak odanyúl a STOP gombhoz, és megállítja két emelet között a liftet. Azt mondja: -Most van egy kis időnk egymásra. :-) A többit nem részletezem.
Szóval nekem kellemes emlékeim vannak a liftben rekedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!