A román előadókba még 1 cseppnyi kreativitás sem szorult?
annyira gáz,van 1 sláger szám,és utána annak a mintájára csinálnak 1 teljesen ugyanolyan számot
inna
alexandra stan
akkor volt az a stereo loveos szarság
most más nem jut eszembe,de ez mekkora gáz má' !! ott sorvadna le a farkam ha ilyen fost adnék ki a kezeim közül
Azok nem románok hanem Romák ( roma, cigány ahogy tetszik) és igen mást nemtudnak.
Elnézést ha valakit megsértettem.
Hát,szerintem ezeket nem lehet mégcsak zenészeknek sem nevezni,mert az sértés lenne a zenei műfajra nézve.Az igazi zenészek hangszeren játszanak és nem csak felvesznek valami statikus zörejt ráénekelnek pár mondatot,amit stúdióban tesznek hallgathatóvá és kész is a zene.De sajnos általánosságban az én korosztályom erre vevő,de nem értem őket.Én inkább meghallgatok egy jó kis rockot vagy metált.
14/L
Sorvadjon is le, mert lehet szidni a román zenét de Magyarország soha nem lesz ilyen színvonalon (vagy ha te színvonaltalannak tartod akkor azt mondom, hogy magyar zene nem volt és nem is lesz soha feleannyira populáris)
Az meg hogy kinek tetszik az ízlés dolga, de Innát és Alexandrát nem engedem bántani <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!