Ez egy hülye terv?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok, és semmi mellem nincs. Arra gondoltam, meghízok, felszedek vagy 15-20 kg-t, hátha megy belőle oda is. Aztán lefogyok, hátha nem fogy el az összes.
Ez lehetséges, vagy most felejtsem el? :D
2015. okt. 8. 08:49
4/15 anonim válasza:
Meghizol, megnő, lefogysz s lógni fog.
5/15 anonim válasza:
Fogyásnál a nőknél legelőször a mellről és környékéről megy le a zsír, szóval kb. úgy néznél ki, mint Meg Griffin, nulla mell, nagy segg és fatörzs lábak, bár ha Family Guy rajongó vagy, akkor kifejezetten ajánlom.
6/15 anonim válasza:
Miért baj az hogy szinte nincs melled? Nem mindenkinek a nagy mellek jönnek be, pl nekem sem.
7/15 anonim válasza:
Szerinted ha ez működne, költenének a nők milliós összegeket mellnagyobbításra?
8/15 anonim válasza:
Különben nem minden duci lánynak van nagy melle, láttam olyat, hogy a melle kicsi volt a testéhez képest. Meg ugye, ha olyan genetikával rendelkezel,hogy nehezen tudsz hízni, akkor hamarabb fogod magad elfogadni, ami nagyon jó lenne, minthogy felszedj 15-20 kg-t. :)
9/15 anonim válasza:
A hízás egy esetben jó mellnövelésre: ha terhesség miatt hízol. De ez is csak átmeneti, mert utána meg lógni kezd.
10/15 anonim válasza:
No és hány éves vagy?
Nézd, én ismerek egy kövér nőt, 30 éves, és semmi melle nincs ennek ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!