Kötött törzsizom. Kinek mi segített?
nem tudom pontosan, hogy mit akar jelenteni, amit írtál.
de én 30-as vagyok, és sokkal hajlékonyabb lettem sporttól. a test nagyon rugalmas dolog, csak akarni és tudni kell vele bánni.
Igen, bocsánat. Igazából a derekamról van szó. Hülyén fogalmaztam.
Amúgy 25 éves vagyok és már kb. 7 éve megvan ez a probléma. 20 évesen lumbágóm is volt. Több sportot is kipróbáltam már (lovaglás, futás, tenisz), nem tapasztaltam változást, bár volt amitől rosszabb lett. (aerobic)
Az úszást tényleg nem tudom megoldani. Arra gondoltam, hogy esetleg pilatest megpróbálom...vagy nem tudom.
Orvos szerint annyira nem durva, hogy gyógytorna kellene. Ennek ellenére vannak olyan egyszerű kis dolgok, amit ha megcsinálok utána le kell feküdnöm, annyira fáj. Pl. teregetés, Pedig csak 3 perc az egész, mégis utána 10 percet feküdnöm kell. A teregetés vége felé már hányingerem van, meg szédülök a fájdalomtól.
Hasonlóan fáj még az egy helyben állás, vagy sokáig egy helyben ülés (pl. buszon)
akkor sajnos hülye az orvosod, vagy csak rajtad akar spórolni, mert a fiatalnak ugye nem lehet semmi baja, csak szimulál.
MR-t kéne csinálni, hogy valójában mi zajlik ott, mert amit leírtál, az nem piskóta.
Szerintem tuti nem az izmokkal van baj.
Nem szabad meggondolatlanul akármilyen sportba belekezdeni, mert sokat ronthat az állapotodon.
Menj el másik dokihoz, és csináltass MR-t, ha kell, akkor sajnos magánúton (20+)
onnantól pedig már célzott kezelést tudsz kérni, speckó gyógytornásztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!