Hogyan edzhetem a hasamnak csak a jobb oldalát?
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom edzek, most mégis problémába ütköztem. Kizárólag saját súllyal, illetve kettlebellel edzek és újabban megtanultam a zászló nevű gyakorlatot is. Azt veszem azonban észre, hogy a hasizmom bal oldala sokkal erősebb és szebb. Nem a látvány érdekel, hanem attól tartok, hogy esetleg káros lehet a gerincemre. Tudna valaki segíteni, hogyan edzhetném, zárkóztathatnám fel a hasam jobb oldalát?2013. dec. 29. 19:44
1/1 anonim válasza:
Felülés törzsfordítással. Amúgy senki sem szimmetrikus, mindenkinél van eltérés pl a bicepszük vagy a hátuk méreteiben. Nekem speciel az alkarommal van ez de szerencsére nem feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!