Folyton piszkálnak, mert nem húzom ki magam?
Sportolj.
Táncolj, menj úszni, röplabdázzál.. Bármi sport jól jöhet. Tudatosan figyelj mindig arra, hogy egyenes legyen a hátad. Eleinte nehéz lesz,de a végére megszokod
Ez most hülyén fog hangzani. Meg kell barátkozz azzal, hogy nőnk nézel ki. Nem azt értem ezalatt, hogy ribinek kell öltözni, isten ments. De vegyél fel otthon egy nőiesebb ruhát, vagy akár egy farmer-póló kombót (egy csinosabb szabásút, ami kényelmes, de jól áll, nem két mérettel nagyobb férfipólót), állj oda a tükör elé és csak nézzed magad. Anélkül, hogy megjegyzést tennél, hogy kövér vagy stb. Húzd ki magad a tükör előtt és próbálj találni valami szépet magadon. És ha ez megvan, aznap úgy menj ki az utcára, akár a sarki kisboltba, hogy tudatosítod magadban, hogy van szép is benned. Hogy AZ szép benned. ÉS ezt minden alkalom után, mikor lehányadékoznak (most komolyan, hogy lehet ilyet mondani? főleg családtagra... ezt a kifejezést legfeljebb mosdatlanra szabadna használni), tudatosítsd magadban.
Nekem nem a család mondott ilyeneket, de bék segge alatt volt az önbizalmam. Nem mondom ma sem, hogy szép vagyok, de egész reálisan kezdem nézni magam. Nem lett egetverő önbizalmam, de már képes vagyok emelt fővel járni és nem összegubbaszkodva.
És őszintén, hogy nézel ki jobban, ha kihúzod magad, vagy ha kinyomod a pocid? És kezdetnek elég, ha az előbbi mellé ahányszor csak eszedbe jut, kihúzod magad... ha nem is állandóan.
Sok sikert :D
Hany eves volt a fiutesod, hogy azzal piszkált, hogy toppot kellene hordanod?
Azóta mar kihuzod nagad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!