Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy baj van! Mit tegyek?

Nagy baj van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

12éves lány vagyok. Az egesz 5. első feleveben kezdodott, amikor elkezdtem vágni az ereimet. Az oka az volt, hogy nm lattam a szeretetet, azt hogy szeretnek, es ugy erezte hogy mindenki csak kihasznal engem. A hegyezo pengejevel nagyon mely nyomok lettek, es nagyon folyt a ver. En ekozben koplaltam, mert azt mondtak ram, hogy kover vagyok. Ez nm volt igaz, es most sem az szerintem. Csam ramtortek ilyen erzesek, es ezert tobb napig nm ettem. Vattakat nyomtam a szamba.Volt ekkor egy pasim, aki nagyon szeretett, de en a vegere nm . Mielott szakitottam volna vele, anyam meglatta az ervagasokat, ezert pszihologushoz kuldott. Ott megtanultam kezelni a negativ beszolasokat. Telt az ido, es en ujra raszoktam az ervagasra, csak nem a csuklomon, hanem a labfejemen, ahol NAGYON kialltak az erek. A barataim rengeteget segitettek rajtam, biztattak, hogy gyozzem le a sok rossz dolgot. (Mar májusban tartunk) Elkezdtem gyógyszereket szedni. Nem voltam beteg, hanem azert hogy halljak meg. Egy nap legalabb 5 gyogyszert vettem be. Ugy ereztem depresszios vagyok. Mindig sirtam. A suliban, otthon...Tobbszor leugrottam a tetorol. Azert akartam meghalni, mert nm voltam fontos senkinek. Mar beszelhetunk jelenbe. Van olyan hogy a barataim napokig nm irnak, csak akkor ha en irok. Nm vagyok fontos senkinek!!

Nemreg elmondtam a pszihologusnak annyit, hogy mindig szomoru vagyk, es sosincs kedvem semmihez. Depressziot allapitott meg. De persze nm mondtam el a gyogyszerezest. Segitett talan elfelednem a gyermekkort, mert ott ki lette kozositve, nm voltak barataim, nm foglalkoztak velem. Ekozben az allitolagos baratok tudtak mindenrol es drukkoltak.

Most azt hazudtolom nekik hogy mar teljesen jol vagyok, es nagyon boldog az eletem, meg nm gyogyszerezem magam. Pedig de . Szerintem beteges amit csinalok, de tanacstalan vagyok. Kertem segitseget, de a negativ gondolatok nm szűnnek. Mindjart megorulok!!!

2015. jún. 15. 19:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!
2015. jún. 15. 22:00
 12/15 anonim válasza:

Velem is hasonló dolgok történtek régen, de én nem adtam fel és fordítottam a lapon. Az érzelmileg gyenge és sértődékeny gyerekből érzelmileg stabil (mondhatni érzéketlen), sötét (félelmetes lettem) és nagyon csendes ember lett belőlem. És egyszer csak megindultam a "ranglétrán". Barátokat szereztem akik később szinte testvéreimmé váltak. Ideiglenes bandákat alapítottunk a fél sulit az oldalunkra állítottuk. Hazudni úgy megtanultunk hogy a tanárokat mindig a magunk oldalára állítottuk. És ahogy egyre csak mentünk felfele az osztályokban (7. osztály) az én "hidegvérem" elkezdett terjedni közelállóimhoz. Végül a bandatagokkal teljesen érzéketlenre sikerült fejlődnünk. És rájöttünk hogyan győzhetjük le a magányt és a szeretett hiányt és a depressziót egymagunkban! És hogy mi hajt engemet? Egy cél

és egy ígéret amit annak fogadtam meg aki megmentette az életem és megadta a kezdőlöketet felemelkedésem útján.

Szóval tehát minden hálám az övvé... és az ő célja az enyémmé is vált, úgy mint a többi sok millió emberé is ez a cél.

2015. jún. 16. 03:13
 13/15 anonim ***** válasza:

nem látom a bajt.

1.) van egy anyukaád aki azonnal elvitt pszihológushoz (ebből látszik hogy szeret.)

2.) vannak barátaid akik szurkolnak és kitartanak meletted még mindig. szóval mond el ezeket nekik. attól önnyebb lesz.

3.)ne azokkal foglalkozz akik utálniak hanem azokkal akik szeretnek

2015. jún. 16. 14:43
 14/15 anonim válasza:
Szerintem keress még egy hobbit!Pl rajolas vagy tancolas. És aludj sokat. Este ne legyél sokaig font. Mert olyankor tornek elo a legrosszabb gondolatok. Meg pl menj el sétalni vagy egy olyan helyre ahol egyedulvagy es gondold át hogy milyen lenne szamodra az az elet ami tokeletes lenne. Meg tudod valositani . Jarj olyan helyekre ahol sok az ember. Pl csoportos sportok. Ott tudsz uj embereket megismerni. Hallgass nagyon sok zenet. Nezz sok filmet. Kulonbozo stilusokat. Akcio,vigjatek,fantasy. Ezeket ajanlom. Remelem segitettem!
2016. jún. 19. 12:07
 15/15 anonim válasza:
Sziasztok igazabol eleg regen volt mar ez a kérdés de kiváncsi vagyok hgy mi tortent rendbe jöttél minden Oke mar veled?(veletek)
2022. márc. 17. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!