Mit tegyek, ha vékony vagyok, kis súlyú azonban az alhasam nagy?
Figyelt kérdés
164 cm vagyok és kb 50 kg körül mozgok,annál több sosem vagyok...mindennel meg vagyok elégedve,azonban nem lapos a hasam,sőt az alhasam elég nagy.2015. jún. 7. 21:06
1/5 anonim válasza:
dolgozz ra egy kicsit .. de egyebkent tokeletes a sulyod a magassaghoz .. ne ess at a lo tuloldalara!:)
2/5 A kérdező kommentje:
Privátban küldök képet akinek kell!Tényleg megtévesztő a súlyom ahhoz képest hogy mennyire szar az alakom:( :D
Amúgy elég az,ha alhasra csinálok gyakorlatokat?Fogyózni,diétázni nem igazán szeretnék.
2015. jún. 7. 21:10
3/5 anonim válasza:
Nekem is így van, szerintem ez kicsit alkati kérdés is. Én legalábbis sajnos semmit sem tudok vele tenni évek óta. :(
4/5 A kérdező kommentje:
Nekiálltam edzeni 2 hónapig viszont most abba kellett hagynom,mert nem érek rá eljárni kondiba és valószínű újra majd csak ősszel tudom :/ De az a baj mikor eljártam sem ment le alhasi részből...oké csak 2 hónap volt de tényleg semmi változás.Azt mondták sokan hogy étrend nélkül diéta nélkül stb nem megy...de nem akarok változtatni az étkezésemen és nem is hiszem hogy majd pont attól lenne jó.
Amúgy régebben mindig is lapos volt.Most vagyok 21 és kb 16 éves koromig szép feszes testem volt.
2015. jún. 7. 21:14
5/5 anonim válasza:
16 éves koráig a legtöbb lánynak szép, feszes teste van... El kell keserítselek, de az alkat változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!