17évesen nagy baj hogy kávéfüggő vagyok?
Figyelt kérdés
a családomban mindig is kávéztak/nak reggel és délben is, és már kiskoromtól fogva olykor-olykor adtak nekem is egy kis csészével, persze keveset és nem sokszor, akkor egyértelműen csak az íze miatt kellett. Most viszont egy ideje a suli miatt rászoktam a délutáni kávézásra, hogy este legyen még erőm tanulni. Azóta már oda jutottam hogy kávé nélkül kb. halottnak érzem magam. Sőt, ha nem iszok suli után, akkor egész délután fáj a fejem. Szerintetek mit tudnék tenni? A szüleimet nem érdekli, szerintük nem baj ha ennyi idősen "rászoktam"2015. jún. 7. 09:52
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem napi 3ról sikerült néha egyre lecsökkenteni. Igyál gyengébbet ugyanazt a mennyiséget, mindig egy kicsivel gyengébbet. Egy idő után egyet-egyet ki is hagyhatsz, helyette valami pulzusnövelő dolgot is csinálhatsz pl jópár guggolás, meg ilyenek. Nemsoká észreveszed hogy tudsz
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha leállsz 0-ra, maximum egy hét alatt elmúlnak a tünetek.
3/6 anonim válasza:
Jaj, bocsi, véletlen rányomtam félúton a küldésre, legalább két zöldet tudsz nyomni. :) szóval észreveszed hogy tudsz kv nélkül lenni. Sok sikert.
Amúgy nevetni fogsz mert éppen kávzás
4/6 anonim válasza:
De durva, megint rányomtam xd, szóval éppen kávézok miközben írom. Xdxd de ez pont az a néha egy. Xdxd na hajrá, menni fog! Szia
5/6 anonim válasza:
Én azt hiszem napi két kávé nem árt de kávéscsésze legyen és ne teás bögre. :) én jártam már úgy is, néha éreztem is, hogy túl sok.
Viszont napi két kávé a határ, nem ajánlott mellé se energiaital se más ami koffeintartalmu (pl kóla) mert úgy nagyon meghajtja a szivet.
6/6 anonim válasza:
Napi két kávé valóban nem sok, mindazonáltal 17 évesen ez éppen két csészével több, mint kellene. Szerencsére a kávé "könnyű drog", egy-két napi fejfájás árán le lehet szokni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!