Hogy gyógyuljak meg mielőbb?
Figyelt kérdés
Jövő hét kedden szóbelire kell mennem, és ma teljesen lebetegedtem. Hőemelkedés, megfázás, torokfájás, szédülés. Vettem be C-vitamint, Nurofent, utóbbitól enyhült a torokfájás, hamarosan NeoCitran-t iszom, meg arra gondoltam, hogy gargalizálok sósvízzel. Három nap alatt összeszedhetem magam? És ilyenkor a hajmosás az csak ront a helyzeten?2010. febr. 27. 11:08
1/5 anonim válasza:
Te most beteg vagy, amit leírtál jóuton vagy a gyógyulás felé, kúráld magad, ráérsz hajat mosni hétfőn este is. Gyógyulást kívánok.
2/5 anonim válasza:
Vitesd el magad dokihoz, ha lehet, kocsival, hogy ne kelljen sokat mászkálnod. Mondd el neki, hogy mi a bajod és hogy nagyon gyorsan meg kell gyógyulnod. Egyszer voltam hasonló helyzetben és akkor a háziorvosommal megbeszéltük, hogy ebben az esetben ad erősebb gyógyszert, mert nagyon fontos, hogy hamar jól legyek. És jól is lettem.
A helyedben nem kockáztatnék, a házi praktikák nagyon szervezetbarátak, csak épp messze nem olyan hatékonyak és dupla-tripla annyi ideig tart, mire meggyógyulsz.
3/5 anonim válasza:
Szia! Nagyon egycipőbe járunk azzal a különbséggel h én most is dolgozom két napom lesz rá h rendbe tegyem magam! Rengeteg meleg tea és szerintem sokat segit a jó erőspaprikás borsos húsleves is!:) Sok sikert és ha megtudsz valami tuti gyors orvosmentes modszert ird le légyszi:):)
4/5 anonim válasza:
Igyál nagyon sok folyadékot,hogy tisztuljon a szervezeted és egyél vöröshagymát!
5/5 anonim válasza:
Ugyan igy vagyok de en egesz heten vizsgazom.. egyel sozott hagymat es fokhagymat magaban es a gargalizalast akar minden oraban csinalhatod. A fogmosas is jo szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!