Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan gyógyuljak meg? 13/L...

Hogyan gyógyuljak meg? 13/L 169 cm 52 kg

Figyelt kérdés
Beteg lettem,vagyis nem az hogy fáj a torkom hanem érzem hogy valami le van rakódva?És érzem magamon hogy fáradt vagyok,és fáj minden végtagom.Sok teát iszok és mézet is eszek,meg strepsilst szopogatok.Igy meggyógyulhatok?Egész nap eszek egy szendvicset és almákat,meg gyümölcsöket.Szeretnék meggyógyúlni!!Milyen módón próbálkozzak?
2009. nov. 16. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
le van rakódva? hova? meg mi? nem igazán értem, hogy ebben az esetben hogyan érted a betegség szót.
2009. nov. 16. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
A torkára vmi cucc..én tudom, nekem is szokott lenni :S igen ez így jó lesz. Igyál sok folyadékot, és inhalálj kamillateával. Öltözz rétegesen, és melegen, próbálj nem meg fázni, és kerüld a beteg embereket :)
2009. nov. 16. 18:33
 3/6 A kérdező kommentje:
A 2. válaszoló jól mondta..Köszönöm..Nem kell valami más ápolási cucc?:D
2009. nov. 16. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Mértél lázat? Mert az az első. Ha lázas vagy, orvos és otthon maradás. Ha nem vagy lázas, akkor is otthon maradhatsz szülői igazolással 3 napig. Valami váladékoldót lehet szedni, pl Ambroxol.
2009. nov. 16. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen megmértem a lázam 38,4 ez sok?
2009. nov. 17. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos egyre rosszabb lett az állapotom.Teljesen elment a hangom.És alig kapok levegőt.És lázam is van.):

Inhalálok ACC t iszom.És mézes citromos teát.Mikor fogok meggyógyulni?

2009. nov. 18. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!