Hogy gyógyuljak meg holnapi az erős náthámból?
Figyelt kérdés
Holnap koncertre megyek de nagyon meg vagyok fázva! Szedek gyógyszert de nem használ. Valaki valami tuti módot amitől rendbe jövök holnapig?:)2010. dec. 21. 09:24
2/2 anonim válasza:
Én elég dúrván megfáztam, szombaton, nagyon elvolt dugulva az orrom fülem, alig kaptam levegőt, de igazán kellemetlen csak hétfőre lett, addig igazán nem is foglalkoztam vele. Tegnap jó meleg vízzel megfürödtem, bedobtam 5cl házi pálinkát, betakaróztam és lefeküdtem aludni. Ma már kicsit jobban vagyok, ja és csavart narancslé sok, meg napi 2g C vitamin tablettából. ezekkel jobb esetbe lemegy hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!