Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan gyógyuljak meg 3 nap...

Hogyan gyógyuljak meg 3 nap alatt?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és 3 napom van mig elkezdődik a korcsolya táborom, már ez a 4. nap hogy lázas vagyok és a torkom is begyulladt,most lement a lázam de tegnap 38-39 volt.most 37 de ha megint felmegy mit csináljak???

olyanokat tudok hogy hideg zuhany, vizes pakolás, de még miket tehetek??

2010. júl. 23. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Hideg zuhany csak lázra jó, a torokgyuszit nem szünteti meg. Igazság szerint dokihoz kellett volna menned, és kapni antibiotikumot, már rég elmúlt volna, legalábbis gyorsabban javul.

Mást nem tudsz tenni, fekszel, ne takarózz be (az nem tesz jót a láznak), ha fázol, akkor se öltözz fel (marha meleg van), semmiképp nem menj napra, és lehetőleg egyáltalán ne mozogj. Egyél vitamint tabletta és gyümölcs formájában is. Igyál sokat, de ne forrót és ne hideget, egyik sem tesz jót. (Tévhit, hogy a forró tea jó a torokgyuszira, a gyulladt részt soha nem melegítjük, énekes vagyok, tudom.) Egyél mézet, kanállal, hagyd, hogy a torkodra kenődjön, és 10-15 percig ne igyál utána. Az segíthet.

Ha megint felmegy a lázad, kell lázcsillapító. Van valami teakeverék meghülésre, patikában meg DM-ben lehet kapni, de baromi szar az íze.

2010. júl. 23. 09:11
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi megfogadom amiket

irtal,de amúgy voltam orvosnál

és adott antibiotikumot, csak

nem akar lemenni, mégegyszer

kösz

2010. júl. 23. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!