Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek is keveset eszek? = (

Szerintetek is keveset eszek? = (

Figyelt kérdés
mai étrendem: 1 hotdog, 1 sonkás szendvics, matekon ettem 1 zacskó sajtos csipszet, hazajövet közbe ettem 1 tábla narancsosmilkát*.*, itthon megettem az ebédem és épp egy liter kólát iszok meg, egy zacskó hagymás tejfölös csipszel. bartánőm aggódik értem, szerinte anorexiás vagyok. :(
2010. febr. 22. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

kevés is, de ami inkább nekem feltűnt, hogy sok egészségtelen dolgot eszel.

chips kóla csoki, ezek nagy adag cukor illetve zsíros olajos szénhidrát bombák...

próbálj meg inkább zöldségeket, gyümölcsöt enni,chips helyett 1 alma például.

2010. febr. 22. 15:01
 2/12 anonim válasza:
Ez vmi vicc???:)
2010. febr. 22. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
kamu
2010. febr. 22. 15:05
 4/12 A kérdező kommentje:
jé.:) amugy télleg ennyit eszek XD
2010. febr. 22. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
nem kevés. kijön belőle a szükséges kalóriamennyiség. viszont elég egészségtelen. semmi gyümölcs, zöldség (bár az ebédet nem írtad, mi volt)
2010. febr. 22. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
2000 kcal biztos megvan, de lehet, hogy 2500 is. ennyi pont elég. csak még egyszer írom: nem egészséges kajákból jön össze
2010. febr. 22. 15:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sok...És egészségtelen...Ha nem változtatsz pár év múlva megláthatod az eredményt...
2010. febr. 22. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon nem jó, és sok! Egyáltalán nem kevés, vagyis mint kaja úgy sok, de ami bennük van meghaladja a napi kalóriabevitelt. És tök sz*rokat eszel, semmi főtt kaja, semmi gyümölcs. mondjuk matekon a narancsos milka helyett egy alma avgy narancs jobb választás, estére a hagymás chips helyett tej+ keksz ha már mindneképp ilyenre vágysz, és gyümölcs nagyon nem eszel normálisan, így nem fogsz normálisan fejlődni vagy ha kívülről azt is látod belső szerveid nem fogják megköszönni majd pár év múlva

fogaid renben vannak?

2010. febr. 22. 18:16
 9/12 A kérdező kommentje:
tom h sz ar meg minden dehát. :SS fogaim rendbevannak am :D pedig napi 3x kávézok is+cigi :S
2010. febr. 22. 18:40
 10/12 anonim ***** válasza:
korod?
2010. febr. 22. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!