Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy kilón belül...

Mit tegyek ha egy kilón belül akármennyit mozgok és keveset eszek nem fogyok tovább? Szénhidrát nélkül tényleg nem lehet tovább fogyni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,lány és 175 cm.Egy évvel ezelőtt elkezdtem fogyózni és ledobtam több,mint 20 kilót,ma már 57 kg vagyok,de még szeretnék két kilót fogyni.Viszont most akármennyire keveset eszem egyszerűen nem megy lejebb ennél a súlynál.Reggel eszem egy kis tányérnyi gyömölcsös műzlit(vitalist),aztán napközben csak ásványvizet iszok(kicsit kevesebbet,mint egy üvegnyit)utána pedig a menzán ebédelek,de a kimért adagok felét eszem csak meg.Utána meg már vacsorázom két kis szelet barna pirítós...mozogni pedig mozgok rendesen.Napi 30 perc szobabicigli(12 km)plussz az iskolában mindennap van egy órás tánc próba és minden második nap futás.Mit csinálok rosszul,mit tegyek?Tényleg igaz,hogy szénhidrát nélkül nem lehet fogyni?És hogy a víz felpuffaszt?És a mérleg mennyit csal(digitális)?És van olyan,hogy nehéz csontozatú ember?
2011. márc. 24. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen,van olyan,hogy erős csontozatú ember.

Ne haragudj,de szerintem nem kell fogynod 2 kg-t.

175cm és 57kg szerintem tök vékony lehetsz.

És a szervezeted nem a semmiért intett be...

Többet ne akarj fogyni! Üdv.

2011. márc. 25. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!