Ha nem alszok 2napig vagy 3 és keveset eszek összeeshetek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 03:55
1/4 anonim válasza:
Nem kizárt, próbáld ki..:)biztos ami biztos :P
2/4 anonim válasza:
Hát ha keveset eszel,akkor még bőséges alvás mellett is összeeshetsz,és fordítva is igaz.
A kettő szerintem pedig végképp rossz kombináció.
Szerintem inkább ne próbáld ki.
3/4 anonim válasza:
énmár voltam fenn 2 teljes napig, de ettem rendesen és döntöttem magamba az energiaitalokat.
de aki nembírja ezt, aki nincs hozzászokva h sokat van fenn egyhuzamba az simán összeesik. még ha eszik mellé, akkoris
4/4 anonim válasza:
Szerintem is emberfüggő. Én 3 napon keresztül csak 3 órát aludtam (utazás miatt) és naponta csak 2-szer ettem (reggeli és estebéd). Nem voltam elgyengülve, nem estem össze, nem voltam rosszul. Ja és vizet is csak a nap végén ittam. (Ezek szerint elég szívós vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!