Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami baj a fejemmel?

Lehet valami baj a fejemmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! az egyik Bnőm. rászokott ütni a fejemre erőssen csak ugy viccből de nekem ez nagyon fáj minden nap ad egy jónagyot. És lehet tőlle valami bajom ?:S eléggé szokott fájni a fejem és próbáltam elmagyarázni neki hogy haggya abba de nem.
2010. febr. 19. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha én "magyaráznám" neki, megértené....!

Legyél kicsit határozottabb, és ha mégegyszer ráüt a fejedre, verd úgy szájon, hogy többet ne legyen kedve ütögetni téged.

2010. febr. 19. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen ilyentől akár agyrázkódást is lehet kapni. Én úgy bokán rúgnám, többet nem lenne hozzá kedve. Nagyon vicces hülye lehet, én soha nem barátkoznék ilyen köcsög csajjal.
2010. febr. 19. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Na ne már! Barátnő??? Ugye csak viccelsz?

Lépj fel határozottan vele szemben, és ne hagyd magad. Vagy pedig várd meg, míg péppé veri a fejed.

Ideje lenne felnőnötök!

2010. febr. 24. 21:04
 4/7 anonim válasza:

Mindenképpen hatásosan kell a tudtára adni, hogy fejezze be. Mégis milyen barát az ilyen?

Többféle ember van. Lehet, hogy elég ha üvöltve kifakadsz rá. Ha ez nem megy, akkor jöhet a trágár kifakadás (qva an..d büdös gyök.r). Ha ez sem segít, akkor jöhet az agresszió. Ütés, rúgás, ahogy érzed. A lényeg mindegyik esetben a határozottság.

Az ilyen ember nem barát. Az első hozzászóló véleményét osztom. Ha én magyaráznám el neki, tuti biztos, hogy nem tenné többet, megértené.

Csak ügyesen!

2010. febr. 24. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nehogymá' a nő domináljon! Határozottan normálisan hangerővel azt mondod neki hogy "Légyszives ne csináld mán me valami baj van a buksimmal" oszt abbahaggya. Ha mégse akkor tényleg gyökér a csaj, oszt vágd pofon.
2010. febr. 24. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:

A rendszeres koponyát ért ütéseknek a következményei:

- agyrázkódás

- agyzúzódás

- dobhártyasérülés ( mely süketséget okoz )

- agyhártya feletti-alatti-közti bevérzések

- szemsérülés ( ideghártya, retina leválás, vérzés a szemüreg mögött, melytől meg is lehet vakulni )

tovább is van mondjam még..........................

Ostoba buta bugyuta hülye kölkök vagytok. Te azért mert hagyod, meg ilyennel barátkozol, a barátnőd meg azért mert azt hiszi ő a nagylány, miközbe a pisis bölcsisek próbálkoznak effélékkel a fejlődésük során.

2010. febr. 25. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
mostantól viccből te is adj neki egy jó nagyot, hátha ebből megérti.
2010. febr. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!