Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami baj van a fejemmel?

Valami baj van a fejemmel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van szerető családom, barátaim, haverjaim, ismerőseim, de sok dolog amiket mondanak egyáltalán nem érdekel pl.: mesél valamit én csak úgy teszek mintha érdekelne de teljes mértékben le.sz.rom,a tanárok is azthiszik odafigyelek azért vannak jó jegyeim, de egyáltalán nem érdekel semmit a pofázásuk, meghal valamelyik rokonja ismerősnek/nekem nem érdekel, eltörik a lába nem érdekel, látok valami rokkant embert inkább röhögök rajta minthogy sajnálnám és lenézem, sok emberre azt kívánnám bárcsak ne is élne, és pusztakézzel is képes lennék sok esetben meg gyilkolni őket, nővérem vizsgázik egyetemen egyáltalán nem izgulok érte, gátlástalanul beszólok sokmindenkinek vagy ha úgy tartja kedvem hirtelen kötekszek, sokszor szüleimmel is úgy beszélek ahogy nem kéne és nagyon ritkán gondolkozok el igazán rajta hogy rosszat mondtam
2010. jan. 7. 17:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ezek valami betegség jelei? Olyan is volt már hogy felidegesítettek és akkorlegjobb barátomra is képes voltam rárontani.
2010. jan. 7. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez lehet szellemektől is hogy ők befolyásolnak téged.

Mennyi ideje megy ez nálad?

2010. jan. 7. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Amióta élek :D
2010. jan. 7. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Jah és 17/f
2010. jan. 7. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ilyen a természeted.Hadd adjak egy tanácsot!Nem kell mindenáron mindenkinek megfelelni,mert abba belehülyül az ember.Én ilyen voltam és most amblock lesz*rok mindent,és nem érdekel senki.És ha valami untat vagy nem érdekel azt mond csak meg,vagy ha menthetetlen a kacsolat keress másik társaságot.
2010. jan. 7. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
bocsi,hogy ezt mondom,de idiota vagy:-D(nem rosszbol)en az ellenteted vagyok keress fel egy pszichologust,es nolj fel! 21/L
2010. jan. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!