Mi ez? Valami nincs rendben a fejemmel?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, nem értem mi történik! Valamiért, ha a jobb kezemmel, vállammal, lábammal vagy bármivel megérintek valamit, akkor kényszert érzek rá, hogy a bal oldalam (ugyan az a testrész, csak bal oldalról) ugyanúgy hozzá érjen, ahoz, amihez a jobb is, de még annak is a bal részét kell, hogy érintse. Nem tudom, hogy ez így mennyire érthető... pl. itt van előttem a számítógép asztalom, mikor ráteszem a jobb kezem valahova, akkor egyszerűen muszáj megérintenem valamit a bal kezemmel, ami attól a pontol balra van. Ez most az asztalom bal széle lenne, ahogy szembe ülök vele. Nem tudom leírni milyen érzés, ha nem teszem meg. Miért történik ez? Lehet hozzá köze annak, hogy egyszer leestem háttal egy fáról és a gerincemet egyenesen egy betonkocka kiálló szélébe ütöttem, mikor leértem? Vagy ez valami egészen más? Köszi a segítséget előre is.2010. márc. 8. 21:19
1/4 anonim válasza:
Kényszerbetegség is lehet,amivel pszichiáter foglalkozik.Nem írtam biztosra.
3/4 anonim válasza:
Sürgősen keress egy pszichiátert.
4/4 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám xD Leszokóban vagyok. Csak az a baj, hogy valahogy nem megy:S Sajnos senkinek sem beszélek erről, mert bolondnak néznének. 18 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!