21/23 anonim válasza:
Nálam 1 grammnál is felpörgette a szívemet és a vérnyomásomat is megemelte mert megmértem. Az izomfájdalmat a Daath-on írta valaki. Igen fajtától is függ, de akkor is gyengébb sokkal mint az LSD. Én a Cubensist próbáltam.
22/23 anonim válasza:
De a vérnyomás, szívverés az izgatottságtól is nőhet, nem? Én nem hiszem, hogy ez a gomba közvetlen hatása lenne.
23/23 anonim válasza:
Nagy különbség nincs a gomba és lsd között, mind a kettő ugyan azt az ajtót nyitja ki, lsd jobban pörget, a gomba sokkal lágyabb, könnyebb irányítani, kezdésnek is ezt javasolnám
Igazából a legnagyobb különbség, hogy a gomba hallucinációkat okoz (hullámzó falak, kevergő minták, lüktető tárgyak stb..), az lsd-nél is megvan a hullámzás, stroboszkópszerű látás, viszont pluszba olyan illúzióid lehetnek már kis adagnál is (100mcg), hogy nem bírsz különbséget tenni a valóság és ezek között, ezért szerintem sokkal veszélyesebb, nagyon fontos bizonyos szabályokat betartani hogy ne legyen baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!