Volt már valaha is olyan brutál szorulásod, hogy kézzel kellett rásegítened?
Figyelt kérdés
Szal ülsz a wcn, erőlködsz kegyetlenül mire a napok alatt felhalmozódott anyag lassan kezd kibújni. Igen ám, de hiába erólteted nem halad, csak picit lóg a vége. Kemény, nagy, te pedig "megállsz" egy egy nyomás közt, mert húzós a meló. Ilyenkor gondolkodtál e azon, vagy volt e olyan, hogy egyszerűen kézzel besegítettél magadnak? Alul húztad, felül tolotad?2014. szept. 17. 14:29
1/4 anonim válasza:
Volt. Vécépapírral persze. Majd' becartam, mire becartam.
2/4 anonim válasza:
Egyszer volt, nagyon megszenvedtem, azóta mindig tartok itthon Glicerin kúpot, az kihozza 5 perc alatt ilyen esetben is, szerencsére ritkán van rá szükségem.
3/4 anonim válasza:
Volt, hogy felkellet nyúlnom az ujjammal és úgy kellet kikaparásznom a szart a seggemből.
4/4 anonim válasza:
A húgom belinkelte ezt a kérdést nekem fészre, de minek? Egyébként mindig a sz@rásról beszél, más témája nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!