Ha abbahagytam a cigizést, amitől az amúgy szoprán hangom egy év alatt lemélyült altra, akkor ha sokat is énekelek és gyakorlok vele, akkor lehet még valaha szoprán?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem idevaló a kérdés, de máshol alig válaszolnak és ez nekem fontos lenne. Kamasz vagyok még bőven én is.2014. márc. 6. 18:15
1/8 anonim válasza:
mivel kamasz vagy most mutálsz ember nem a cigi miatt van.
2/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és a családban mindsn nő szoprános. Egy év alatt magától nem is változik ennyit egy női hang.
2014. márc. 6. 18:46
3/8 anonim válasza:
Cigitől nem lesz mélyebb hangod, max rekkettebb, de az sem egy év alatt. Mutálsz ennyi, vagy változik vagy nem.
4/8 anonim válasza:
A lány is mutál csak több év alatt,tehát lehet a cigitől rekedtebb lettél de attól még mutálsz.
5/8 A kérdező kommentje:
Na ez az sgy, amiért megbántam, gyönyörű, 10/9-es hangom volt, most meg 10/7.
2014. márc. 6. 20:32
6/8 anonim válasza:
"Na ez az sgy, amiért megbántam" de csak azért mert a tüdődet még nem láttad
7/8 anonim válasza:
egy év cigi nincs ilyen hatással senkire. sőt alapvetően semmilyen hatással nincs, azért változott a hangod, mert nőtt a testméreted.
8/8 anonim válasza:
18 éves vagyok, 4 éve cigizek, hol többet, hol kevesebbet, és még mindig nagyon jól énekelek :D Hidd el, ennyi idő alatt nem történhetett semmi. Legalább 10 év kellene hozzá, de inkább több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!