Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van e itt oylan aki már...

Van e itt oylan aki már LSD-zett valaha?

Figyelt kérdés

2015. jan. 20. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem lehet, már az egészet körülírtam annyira amennyire csak tudtam. Kipróbálás nélkül nem értheted igazán, tudom fura dolog, de tényleg ilyen. Mindenesetre a nyitottságod nagyra értékelem :)
2015. febr. 13. 00:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Egyik barátom kipróbálta. Ő azt mondta sokkal jobban örült dolgoknak. Pl. ha elment egy fa előtt amit évek óta látott, azt olyan csodálattal nézte, örült neki, mint amikor kisgyerekként először örülünk a dolgoknak.
2015. febr. 26. 02:32
 13/23 Gimmesomekeef válasza:
100%
Szerintem a legtöbb bélyeg amit megkapsz 100 és 300 micro között van, azok egyáltalán nem parák. Én egyszer ettem egyszer 1200-at (igen az együttes miatt pont annyit :P), na az para volt. A tömbházak magukalá temettek, összezárultak felettem. Egy helyben álltam egy örökkévalóságok keresztül és nem tudtam eldönteni, hogy mi vagyok én. Ránéztem egy autóra, és azt hittem az vagyok csak kívülről látom magam, elkezdtem több szemszögből látni a dolgokat, mindent egyszerre láttam egész közelről és madártávlatról, megmozdulni természetesen nem tudtam, de úgy éreztem, minden ami mozog én mozgatom és minden ami áll azért áll mert éppen nem mozgatom. Aztán egy gördeszkázó szörnyeteg nekem esett, az kizökkentett, onnantól nagyjából vágtam, hogy mettől meddig tartok, de utána is eléggé durva volt, mind észlelés, mind gondolkodás szempontjából. Után pár napig még éreztem, hogy nem vagyok a "régi", szerintem mindmáig nem vagyok, csak már nem érzem, hozzászoktam.
2015. márc. 15. 19:54
 14/23 Gimmesomekeef válasza:
Az kifelejtettem, hogy a gombát én sokkal jobban ajánlom kísérletező kedvű kollégáknak. Netről veszel spórát, megtermesztesz amennyit nem szégyellsz és végigpróbálgatod 0.5 grammtól 100+grammig a hatásokat, 2 hetente egy trip-el. Kisebb mennyiségnél kedvesebb és megbocsájtóbb, mint lucy (bár nekem vele sem voltak különösebb nézeteltéréseim), igazán nagy mennyiségeknél pedig hosszú hosszúúúú HOSSZÚÚÚÚ órákon keresztül képes akár DMT-trip szerű élményekben részesíteni.
2015. márc. 15. 20:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Hú a gomba engem nagyon érdekelne. Mennyiért lehet spórát kapni és mennyire bonyolult a termesztése? Lehet, hogy belevágnék :D Előre is kösz a válaszod.
2015. márc. 24. 00:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Van olyan hely ahonnan 1 euróért küldenek neked spore printet, viszont ha fennakad vámon akkor bukta van
2015. márc. 28. 11:46
 17/23 anonim ***** válasza:

"végigpróbálgatod 0.5 grammtól 100+grammig a hatásokat"

Ekkora baromságot ne írj légyszíves !! 5 gramm már erős dózisnak számít gombából. Tehát 100 grammot senki NEM eszik meg! Mert még a 10 gramm is baromi erős dózis.

2015. okt. 14. 03:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyrészt gomba fajtától is függ, hogy egy gramm milyen erős, én azt Hallottam, hogy kb 2 gramm felel meg egy bélyegnek. Viszont bizony vannak emberek akik ettek már 100 fölötti grammokat gombából. Bajod igazából attól se lesz, persze ilyen mennyiségnél már kidőlsz és univerzumok között utazol meg ilyesmi. Mondják a gombára, hogy igazából végtelenségig lehet fokozni, minél többet eszel belőle, annál jobban kivagy. Ez a legtöbb tudatmódosítónál azért nem így van, általában van egy felső határ. De a gombánál nincsen.
2016. jan. 26. 17:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Akkor is sok a 100 gramm, 7-8 gramm amit meg szoktak enni max. 7 grammnál is már izomfájdalmak jelentkezhetnek és menni sem tudsz csak kifeküdni. A szívritmust annyira felpörgeti, a vérnyomást megemeli, hogy baj is lehet belőle. Úgyhogy csak módjával !

Nem igaz, 2 gramm sem felel meg egy bélyegnek. Ha igazi színes látomásokat akarsz, akkor inkább LSD mint gomba. Igazából bármennyit megehetsz gombából, sosem lesznek olyan durva hullámok, hallucinációk mint LSD-nél.

2016. jan. 26. 19:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Na ez nem így van, rosszul vagy informálva öregem :D Megint mondom, gomba fajtától nagyban függ a trip erőssége, mivel sok fajta gomba tartalmaz psilocybint, de nagyobb mennyiségnél van olyan erős vizuálisan is, hallucináció szintjén is mint az LSD és itt még nem is a 100 grammra gondolok (mert igen, az tényleg nagyon sok akárhogy is nézzük).

A szívritmus zavarokat meg izomfájdalmat meg honnan veszed? Maximum ilyen psychés dologként tudom elképzelni, amúgy ilyen szempontból a gomba tök ártalmatlan. Akárcsak bármelyik másik tiszta hallucinogén.

2016. jan. 26. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!