Hogyan nőhetek gyorsan magasra?!
ez genetika fiam... genetika!
de biztos kitaláltak mert csontnövelő eljárást vagy ilyesmit.
14 evesen ennyire fogalmad nincs az emberi test mukodeserol? Tragedia...
A kerdesre valaszolva: sehogy. Akkorara fogsz noni, amekkorara a genjeid meghatarozzak a magassagodat. Nincs 'csodaszer', nincs 'beszedem ezeket a kapszulakat', nincsenek 'specko tornagyakorlatok'.
Ne hallgass a kereténekre akik szerint "genetika", fingjuk sincs, hogy miről röfögnek. Az életmód és a táplálkozás legalább annyit számít, mint a genetika.
Járj mindennap úszni és étkezz egészségesen, egyél sok fehérjét, abból építi fel a szervezeted magát. Nekem is sikerült.
Na jól van már , úszással tuti nem nősz meg :) Izomzat , más szervek , fejlődnek , de a csontok , nem nyúlnak meg !
A táplálkozás , és életmód elősegíti , hogy a szervezet megkapja azt , amihez a növekedéshez szüksége van , de tehetsz bár mit , annyit nősz . és olyan gyorsan , ahogy az "kódolva" vagyon abban a bizonyos DNS ben .
Nem mindenki nő egyformán . 14-17 éves korban jelentősen megindul a fejlődés a szervezetben , de ez egyénen ként változó mennyi idő alatt , és mennyit fejlődik.
Mivel még 14 éves vagy , várhatóan fogsz még fejlődni... De nem kell siettetni a dolgot, lehet most úgy gondolod , fontos lenne, de ha 15 év múlva vissza gondolsz erre , jót nevetsz rajta , hogy mekkora butaság volt :)
Nyugi van!
Én nemsokára 17 leszek és alacsonyabb vagyok nállad :)
Ha egy lány tetszik és ő miatta szeretnél nagyobb lenni, megértlek! :D
Nekem ezzel sok bajom volt, azaz VAN.
Csak egy méret számit, a Tudásod! (Na meg még valami...) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!