Nem tudok fogyni, miért?
A csaladi helyzetedet nagyon sajnalom, de erre nem foghatod a sajat hibaidat, az eletedert te felelsz.
Van egy ilyen idezet, hogy 'abs are made in the kitchen". Ezzel reszben egyet is ertem, ha fogyni szeretnel, nem eleg a sport, teljes eletmod valtas kell. Etkezz egeszsegesen, egyel rengeteg gyumolcsot, zoldseget, huvelyest stb. Keves hust es zsiros etelt, keves kenyeret, meg igy altalaban probald mellozni a feherlisztes eteleket. A kristalycukrot ha lehet hagyd el. Etkezz napi otszor, vacsorat 6 Ora korul ejtsd meg, utana ha lehet mar he egyel.
Sportbol eleinte valami kevesbe megterhelot valassz, kezd talan napi 1 Ora gyaloglassal, vagy edzotermi elliptikus treneren. Rengeteg dolog van meg, de nem tudom teged ebbol mi erdekel, szoval ha valamit szeretnel meg tudni, nyugodtan kerdezz:)
A fogyas kb 70%-ban az etrenden múlik.
Az első írt jókat is de:
-NE egyel sok zoldseget;gyümölcsöt. Jó sok cukor meg szenhidrat van bennük.
-Este 6 utan is KELL enni,hogy pörögjön az anyagcsere csak ne szenhidratot.
Első vagyok, nem veszekedni szeretnék, de a szénhidrát NEM rossz, amennyiben jó forrásból visszük be. Tehát zöldségekből, gyümölcsökből. A zsírt kell nagyon minimumra fogni. Én nyers vegán étrenddel fogytam le, ami azt jelenti, hogy reggelire volt, hogy megettem 4-5 banánt, ebédre két kiló narancsot stb.
DE mindenkinek más válik be, ami az egyik embernek jó, az a másiknak már nem. Szóval magadnak kell kitapasztalni, hogy neked mi válik be. A lényeg, hogy alacsony zsírtartalmú ételeket egyél, és ha nő vagy(ne haragudj, de ez a szövegből nem derül ki egyértelműen), akkor legyen meg a napi kalóriabevitel 2000 kalória, ha férfi akkor a 2500 sem baj, amennyiben mozogsz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!