Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bemenjek ezzel ugyeletre?...

Bemenjek ezzel ugyeletre? Legyszi irjatok!

Figyelt kérdés

Ma irtam pont ki kerdest hogy 3 hete mutottek es utana begyulladt a mehem.Kaptam ra antibiotikumot amit 5 napja szedek mar de nemtudom....Ma elkezdett fajni fokozatosan a hatam also resze.Ulve nagyon rossz.Olyan mintha lekotnek leszoritanak es zsibbadna.Most is epp nem voltam itthon es nagyon elkezdett fajni meg a hasamba is kisugarzik.a

Hazajottem anyu adott egy por fajdalomcsillapitot es aztmondta holnap elmegyunk a surgossegire.Szerintetek indokolt?

2014. nov. 8. 00:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább menj el, ha baj van legalább időben kezelik, de remélem nincs gond. Legalább megnyugszol. Ne otthon idegeskedj.
2014. nov. 8. 00:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak felek a lecseszesuktol...

Mert surgossegin nem csak a baleseteseket latjak el?

2014. nov. 8. 00:39
 3/8 anonim válasza:
Ez a dolguk,hogy a beteg embereket meggyógyítsák vagy/és megnyugtassák.Ne parázz mindenképp mutasd meg orvosnak.
2014. nov. 8. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj be. Nem csak baleseteseket látnak el.
2014. nov. 8. 00:46
 5/8 A kérdező kommentje:
De Ti indokoltnak tartjatok?
2014. nov. 8. 00:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen. Ha nem indokolt, akkor majd legfeljebb hazaküldenek. De ha van valami, akkor minél előbb kellene doki elé kerülnöd. Ráadásul nem kis piszlicsáré dologról van szó, hanem komoly műtéted volt.

Úgyhogy ha már - főleg ilyen előzmények után - felmerül, hogy bemenj vagy sem, akkor a válasz: igen.

2014. nov. 8. 00:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a baleseteket, én is voltam már bent éjszaka, az ügyeletes doki oda küldött :) majd ird meg mi volt a gond
2014. nov. 8. 07:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Ittvagyok a korhazban.Bent tartanak a nogyogyaszaton es kivizsgalnak teljesen
2014. nov. 8. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!