Nehez legzes, sohajto legzes. Menjek az ugyeletre vagy varjak, amig elfogy az antibiotikum?
Mar nem eloszor fordul elo, hogy nagyon sokat kohogok. Legutobb karacsonykor 3 hetet, most mar 6 hete huzom.
Eloszor virusos bronchitist diagnosztizaltak, majd most hetfon mar tudogyulladast. Kaptam is ra antibiotikumot, meg kohoges csillapitot, mert mar szabalyosan kikoptem a tudom.
Nos azota nem kohogok, viszont tegnap delelott nem birtam enekelni (ovoneni vagyok), mert ugy ereztem magam, mintha lefutottam volna egy maratont. Ma este megint ramtort. Szerintetek menjek ugyeletre, vagy mar csak panikolok (szam nem kekul vagy ilyesmi, ami oxigen hianyra utalna, csak olyan rossz). Esetleg varjak, amig elfogy az antibiotikum? (hetfoig)
Elegge felos vagyok, es egy rontgent sem csinaltak meg, igy nagyon felek (lehet ezert is fulladok).
Egyebkent kulfoldon lakom, itt eloszor meg kell halj, majd ujraelesztenek, es akkor elhiszik, hogy beteg vagy:S
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!