Bemenjek a korhazba vagy mit csinaljak basszus?!
2,5 hete mutottek.
Mehkaparassal meg konizacioval.
Azota faj a hasam tegnap elott dokinal voltam es bevagyok gyulladva.A mehem stb...
Elotte valo este elontott a ver es meg masnap is.Azt mondta az orvos hogy ez nem menstruacio.Irt fel gyogyszert.
Viszont ma megint elontott a ver az elobb
Mintha vert pisiltem volna olyan volt..
Nagyon sok jott
Multhhonap 2.an jott meg a verzesem de nekem sosem szabalyos..Most mit csinaljak? Felek hogy mitol omlik ennyire de attol is ha bemegyek a korhazba es kiderul hogy csak sima menstruacio.Mi legyen?!
(Igen irtam mar )
18/L
Az a baj anyu is tanacstalan hogy mit tegyunk...
Meg mindig verzek de nem az a nyalkas mensis ver hanem inkabb olyan mint mikor elvagod a kezed es hagyod csopogni...szoval ilyen "konnyu ver"nek tunik.Dehat nem tudom
Beegni nem akarok mert a mi korhazunkban sok orvos nagyon bunko modon beszel..pl egyszer inygyulladassal bementunk az ugyeletre es lazzal es elkuldott majdnemhogy a k.anyankba az orvos anyuval hogy rossz ajton jottunk be a fogaszatra kell menni.
Masnap elmentem haziorvoshoz es tuszos mandulagyulladasom volt...
Ugyhogy ezert felek ide menni
Ertem koszi :)
Igazabol az zavar hogy tegnap elott orvos is latta a verzest es aztmondta ez nem menstruacio.Csak akkor meg keves volt a ver.Elotte valo nap pedig ugyanigy mint ma hirtelen indult meg a ver es ugyanilyen volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!