Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megtilthatják az orvosok,...

Megtilthatják az orvosok, hogy bemenjek hozzá?

Figyelt kérdés
Egy számomra nagyon fontos lányt ma műtöttek meg vakbélgyulladás miatt, de nem akarja, hogy bemenjek hozzá, mert hülyén viselkedtem vele. Félresikerült műtétekről beszéltem neki közvetlenül műtét előtt és azt mondta, hogy takarodjak onnan és ne is látogassam meg, mert idegesítem.
2014. jún. 12. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj be hozzá, nem lenne jó. Várd meg, míg kijön és kérj elnézést tőle.
2014. jún. 13. 00:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Legalább tartsd tiszteletben a kérését. Minek akarod meglátogatni? Megkért, hogy ne látogasd meg.

Jogosan, ilyen butaságokról beszélni, mint félresikerült műtét...

2014. jún. 13. 00:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

de ostoba vagy...nem eleg h bantottad, most tovabb tetezned...ideges rad, erde megjelenaz, hogy.felzaklasd, mikor gyogulnia kellene.

remelem, megbantad, de vard meg mig kijin es ne kerulj a szeme ele, emailben,sms ben puhatolozz. ha csak nem.akarod h meg jobban ruhelljen

2014. jún. 13. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!